Skip to main content

Liten i stor bedrift?

Kom til Digitroll hvor du blir sett.

Vi søker erfaren .NET- utvikler til sterkt webmiljø

Ønsker du å bety noe i et sammensveiset faglig sterkt utviklerteam som driver med det du og vi liker aller best, så er du velkommen til å bli kjent med webbyrået Digitroll i Bergen. Vi kan kanskje være en perfekt match.

Her i Digitroll blir du som utvikler sett og gis frihet og ansvar i en jobb som alltid er i faglig utvikling.

Vil du drive med bærekraft hver dag hvor du hjelper norske bedrifter å trygge sine arbeidsplasser gjennom digitalisering?

Kunne du tenke deg å utvikle og prege vår kultur og nå mål for deg selv, våre kunder og oss som organisasjon. Da nærmer vi oss en match.

Vi skaper de beste utviklerne

En i mengden, eller den du kan bli

Ønsker du å være en av de mange eller en av de viktige? Hos Digitroll vil du utgjøre en forskjell for deg selv, kunder og kolleger hver dag du går på jobb.

Bærekraft i hver eneste arbeidstime

Hos Digitroll bidrar du til bærekraft  i vårt digitale team som alltid tenker forbedringer

Ha ekte kolleger

Hos Digitroll får du ekte kolleger som alle jobber her fordi de gis frihet og ansvar i en jobb som alltid er i faglig utvikling.

Umulig å kjede seg

Ønsker du en allsidig jobb hvor du får jobbe opp mot mange ulike bransjer og utfordringer. Hos oss får du ikke tid å kjede deg.

Webutvikling

Utvikle moderne webløsninger til kunder som skal bruke det du lager som viktig del av sin forretningsvirksomhet.

Siste innen .NET

Ønsker du å styrke og utvikle din kompetanse på det siste innen C# programmering – Digitroll jobber alltid med siste versjon av .NET- Core rammeverket

Faglig utvikling

I Digitroll jobber vi etter trygge rammer. Vi har høy fagkompetanse på det vi driver med og har kunder i hele Norge. Vårt mål er å alltid levere de beste løsningene til våre kunder og vi lever for de gode øyeblikkene.

Å være fremtidsrettet er selve definisjonen på en utvikler hos Digitroll. I Digitroll får og bidrar du også med domene- kompetanse på kunders og bransjers forretningsmodeller, noe som vil gjøre deg til en lagspiller og ressursperson på alle måter i årene som kommer.

Noen påstår vi driver med IT, men vi i Digitroll driver med mye viktigere ting enn det. Her hos oss i Digitroll vil du bidra til å sikre og utvikle tusenvis av arbeidsplasser hos våre kunder med fremtidsrettede digitale løsninger. Du vil også bidra til å utvikle kolleger og deg selv til viktige roller for våre kunder og karrieremuligheter i selskapet og i Media Bergen konsernet.

Hvordan skaper vi de beste utviklerne

Vi har egentlig bare ett mål: Å gjøre våre utviklere bedre. Linje for linje.
22 år med å alltid jobbe med aller siste Microsoft teknologi, fokusere på nye muligheter og aldri være redd for å gå etter de krevende web- oppdragene vi ikke har gjort før, har gjort oss til en kompetanse-organisasjon som vet at vi kan få til alt. Fordi vi vet at vi vi har det som trengs for å utvikle vår fagkompetanse og motivasjonen til å få det til.

Noen påstår vi driver med IT, men vi i Digitroll driver med mye viktigere ting enn det.

Her hos oss i Digitroll vil du bidra til å sikre og utvikle tusenvis av arbeidsplasser hos våre kunder med fremtidsrettede digitale løsninger. Du vil også bidra til å utvikle kolleger og deg selv til viktige roller for våre kunder og karrieremuligheter i selskapet og i Media Bergen konsernet.

Ikke utleid

Hos Digitroll slipper du å jobbe ute på prosjektoppdrag hos kundene.De fleste av oss liker teamarbeidet og kontoret på Fantoft best, men du er fri til å også kombinere med å jobbe fra hjemmekontor.

Beste pensjon

Hos oss får du attraktiv lønn og landets beste pensjonsordning - og sikkert eneste webbyrå eller IT- selskap som betaler ansatte for å sykle til og fra arbeid.

Du kan slappe av

Vi skiller jobb og fritid, men ser frem til våre vanlige sosiale lag når landet nå er åpnet opp.

Kvalifikasjoner

 

  • Relevant utdannelse fra høyskole eller universitet
  • Minst 3 års arbeidserfaring med webutvikling og .NET- rammeverket
  • Skaperønske gjennom programmering
  • CSS og html er en fordel at du kan

Som utvikler i Digitroll vet vi også at du over tid vil være høyt kvalifisert og ettertraktet for andre stillinger i Media Bergen konsernet eller de største IT- selskapene i Skandinavia, men det er kun hos Digitroll du virkelig får følelsen av å bli sett av både kunder og organisasjonen.

Høres dette interessant ut for deg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Send oss en kortfattet søknad med CV til einar@digitroll.no, så tar vi kontakt for en uformell prat.

Om du ønsker å vite mer om stillingen eller webekspertene i Media Bergen, ta kontakt med daglig leder Patrick Dahl, mobil: 975 99 994 eller mail: patrick@digitroll.no 

Back to top