Skip to main content

Liten i stor bedrift?

Kom til Digitroll hvor du blir sett.

Vi søker senior .NET- utvikler til sterkt webmiljø

Ønsker du å bety noe i et sammensveiset faglig sterkt utviklerteam som driver med det du og vi liker aller best, så er du velkommen til å bli kjent med webbyrået Digitroll i Bergen. Vi kan kanskje være en perfekt match.

Her i Digitroll blir du som senior utvikler sett og gis frihet og ansvar i en jobb som alltid er i faglig utvikling.

Vil du drive med bærekraft hver dag hvor du hjelper norske bedrifter å trygge sine arbeidsplasser gjennom digitalisering?

Kunne du tenke deg å utvikle og prege vår kultur og nå mål for deg selv, våre kunder og oss som organisasjon. Da nærmer vi oss en match.

Les også mer om senior utviklerstillingen på våre karrieresider.

Vi skaper de beste utviklerne

En i mengden, eller den du kan bli

Ønsker du å være en av de mange eller en av de viktige? Hos Digitroll vil du utgjøre en forskjell for deg selv, kunder og kolleger hver dag du går på jobb.

Bærekraft i hver eneste arbeidstime

Hos Digitroll bidrar du til bærekraft  i vårt digitale team som alltid tenker forbedringer

Ha ekte kolleger

Hos Digitroll får du ekte kolleger som alle jobber her fordi de gis frihet og ansvar i en jobb som alltid er i faglig utvikling.

Umulig å kjede seg

Ønsker du en allsidig jobb hvor du får jobbe opp mot mange ulike bransjer og utfordringer. Hos oss får du ikke tid å kjede deg.

Webutvikling

Utvikle moderne webløsninger til kunder som skal bruke det du lager som viktig del av sin forretningsvirksomhet.

Siste innen .NET

Ønsker du å styrke og utvikle din kompetanse på det siste innen C# programmering – Digitroll jobber alltid med siste versjon av .NET- Core rammeverket

Faglig utvikling

I Digitroll jobber vi etter trygge rammer. Vi har høy fagkompetanse på det vi driver med og har kunder i hele Norge. Vårt mål er å alltid levere de beste løsningene til våre kunder og vi lever for de gode øyeblikkene.

Å være fremtidsrettet er selve definisjonen på en utvikler hos Digitroll. I Digitroll får og bidrar du også med domene- kompetanse på kunders og bransjers forretningsmodeller, noe som vil gjøre deg til en lagspiller og ressursperson på alle måter i årene som kommer.

Noen påstår vi driver med IT, men vi i Digitroll driver med mye viktigere ting enn det. Her hos oss i Digitroll vil du bidra til å sikre og utvikle tusenvis av arbeidsplasser hos våre kunder med fremtidsrettede digitale løsninger. Du vil også bidra til å utvikle kolleger og deg selv til viktige roller for våre kunder og karrieremuligheter i selskapet og i Media Bergen konsernet.

Hvordan skaper vi de beste utviklerne

Vi har egentlig bare ett mål: Å gjøre våre utviklere bedre. Linje for linje.
22 år med å alltid jobbe med aller siste Microsoft teknologi, fokusere på nye muligheter og aldri være redd for å gå etter de krevende web- oppdragene vi ikke har gjort før, har gjort oss til en kompetanse-organisasjon som vet at vi kan få til alt. Fordi vi vet at vi vi har det som trengs for å utvikle vår fagkompetanse og motivasjonen til å få det til.

Send oss søknad via våre karrieresider på 30 sekunder.

Noen påstår vi driver med IT, men vi i Digitroll driver med mye viktigere ting enn det.

Her hos oss i Digitroll vil du bidra til å sikre og utvikle tusenvis av arbeidsplasser hos våre kunder med fremtidsrettede digitale løsninger. Du vil også bidra til å utvikle kolleger og deg selv til viktige roller for våre kunder og karrieremuligheter i selskapet og i Media Bergen konsernet.

Ikke utleid

Hos Digitroll slipper du å jobbe ute på prosjektoppdrag hos kundene.De fleste av oss liker teamarbeidet og kontoret på Fantoft best, men du er fri til å også kombinere med å jobbe fra hjemmekontor.

Beste pensjon

Hos oss får du attraktiv lønn og landets beste pensjonsordning - og sikkert eneste webbyrå eller IT- selskap som betaler ansatte for å sykle til og fra arbeid.

Du kan slappe av

Vi skiller jobb og fritid, men ser frem til våre vanlige sosiale lag når landet nå er åpnet opp.

Kvalifikasjoner

 

  • Relevant utdannelse fra høyskole eller universitet
  • Minst 3 års arbeidserfaring med webutvikling og .NET- rammeverket
  • Skaperønske gjennom programmering
  • CSS og html er en fordel at du kan

Som utvikler i Digitroll vet vi også at du over tid vil være høyt kvalifisert og ettertraktet for andre stillinger i Media Bergen konsernet eller de største IT- selskapene i Skandinavia, men det er kun hos Digitroll du virkelig får følelsen av å bli sett av både kunder og organisasjonen.

Høres dette interessant ut for deg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Se også våre karrieresider og send oss søknad på 30 sekunder. 

Om du ønsker å vite mer om stillingen eller webekspertene i Media Bergen, ta kontakt med daglig leder Patrick Dahl, mobil: 975 99 994 eller mail: patrick@digitroll.no