Skip to main content

En prosjekt- og teamleder hos Digitroll gis mye ansvar, men får også full frihet

Digitroll søker prosjekt- og teamleder


Vi søker prosjekt- og teamleder til vårt webutviklingsteam i Bergen og Oslo. Les også mer om stillingen på våre karrieresider. 

Kunne du tenke deg å bli vår kollega i det vi mener er Bergens mest interessante prosjektlederstilling?

Vi søker nå prosjektleder som vil jobbe med å utvikle kundeløsninger til smb- markedet i hele Norge. Fra ny B2C- nettbutikk for klesmerket GANT i Norge til B2B- nettbutikk til bakeriene i Nærbakst- kjeden. Ingen to webapplikasjoner Digitroll utvikler er like, de varierer i forhold til bransje, kompleksitet, integrasjoner og størrelse. Det gjør prosjektlederrollen til en av de mest spennende i web- Norge. 

Prosjektledelse - drivkraften til alt

I Digitroll er vi trygge på oss selv. Vi har høy fagkompetanse på det vi driver med og har gode kunder i hele Norge. Vårt mål er å alltid levere de beste løsningene til våre kunder og vi lever for de gode øyeblikkene.

Les mer om ledig stilling som prosjekt- og teamleder på våre karrieresider. 

Som prosjekt- og teamleder i Digitroll vil du være tett på produktutvikling, digitalisering, personalledelse, lønnsomhet, marked & salg, kundekommunikasjon og kundeverdi. Som teamleder vil du også være leder for et utviklerteam på 10 utviklere og være nestleder i Digitrolls ledergruppe.  

Vi forventer at vår prosjektleder ønsker seg en arbeidsplass hvor vi  som et team bidrar til å forme det digitale skiftet. Hos Digitroll handler det om å skape fremtidige bærekraftige verdier for alle våre kunder.

Bergens mest interessante prosjektlederstilling

En i mengden, eller noe litt mer

Ønsker du å være en av mange eller en av de viktige? Hos Digitroll vil du utgjøre en forskjell for deg selv, kunder og kolleger hver dag du går på jobb.

Driftsmargin

Våre prosjektledere er de som skaper selskapets driftsmargin. Du må ha god økonomiforståelse og sørge for lønnsomhet i prosjektene.

Ekte kolleger

Hos Digitroll får du ekte kolleger som alle jobber her fordi de gis frihet og ansvar i en jobb som alltid er i faglig utvikling.

Kunders forretnings- modeller

Kunder i alle bransjer. Hos Digitroll får du bruk for din innsikt og kompetanse om kundens- eller bransjens forretningsmodell

Digitalisering

Utvikle moderne webapplikasjoner til kunder som skal bruke det Digitroll utvikler som viktig del av sin forretningsvirksomhet.

Bærekraft i hver arbeidstime

Hos Digitroll bidrar du til bærekraft  i vårt utviklerteam som alltid tenker kundeverdi.

Jobbe med alle typer kunder og bransjer

Som prosjektleder i Digitroll får du jobbe med bedrifter innenfor alle bransjer. Fra ledende interiørkjeder til sportsutstyrsgrossister. Alltid noe nytt. Aldri kjedelig.

Princess

I disse dager utvikler vi ny B2C- nettbutikk til interiørkjeden Princess. En kunde som bruker netthandel aktivt i sin forretningsmodell. 

Byggevareportal

Fra C- vitaminer til byggevarer. B2B- grossisteløsning til IBG- gruppen og Duri Fagprofil som er spekket med avanserte integrasjoner behind the scenes. 

Verdens største pumpe

Vår prosjektleder får også jobbe mot kunder som f.eks. Framo, verdens største produsent av skipspumper. 

Vi søker prosjektleder

Send søknad på 30 sekunder

Vi tror dette er en vært interessant stilling for de som brenner for resultater, effektivisering og kundeverdier. 

Vi kaller stillingen prosjekt- og teamleder, men den er viktigere enn det

Som prosjekt- og teamleder hos Digitroll får du friheten til å ta styringen. Det er en rolle som mikser økonomisk forståelse, litt salg, det å kunne motivere og lede våre webutviklere, kommunisere med 3. partsleverandører, ha evne til å kommunisere og lede kunder, og ikke minst skape kundeverdi for kunden. Og det pulserer i et høyt tempo hver dag med mange samtidige prosjekter. Hos Digitroll kan du lande ballene. 

Bli en av oss

Her hos oss i Digitroll vil du bidra til å sikre og utvikle tusenvis av arbeidsplasser hos våre kunder med fremtidsrettede digitale løsninger. Du vil også bidra til å utvikle kolleger og deg selv til viktige roller for våre kunder og karrieremuligheter i selskapet og i Media Bergen konsernet.

Her hos oss

Hos Digitroll slipper du å jobbe ute på prosjektoppdrag hos kundene. De fleste av oss liker teamarbeidet og kontoret på Fantoft best, men du er fri til å også kombinere med å jobbe fra hjemmekontor.

Norges beste pensjon

Hos oss i Digitroll får du attraktiv lønn og landets beste pensjonsordning. Vi tilbyr flexitid, men mest av alt tilbyr vi en interessant stilling i et godt arbeidsmiljø.

Sykkelgodtgjørelse

Vi betaler deg sykkel- kilometergodtgjørelse for å sykle til jobben. Vi holder til i nye kontorlokaler på Fantoft. Om noen år er planen å samlokalisere på Damsgård med våre andre ca. 90- kolleger i Apriil/Media Bergen.  

Spille på lag med de som gjør oss bedre

Som del av Media Bergen kan vi tilby våre kunder tjenester som gjør websatsingen enda bedre og viktigere. Fra innhold til design. Våre prosjektledere har også viktige roller opp mot en rekke av landets største POS- og ERP- leverandører. 

Digitroll er et ekspertmiljø på netthandel

Netthandelrapporten 2021

Felles prosjekter med våre søsterselskaper

Hvilke muligheter har våre kunder med byrånettverket Media Bergen

Kvalifikasjoner og send søknad

 

  • Minst 3 års erfaring som prosjektleder i et IT- konsulent eller webutviklingsselskap.
  • Høyere utdannelse innen økonomi- og ledelse.
  • IT- utdannelse er ikke er krav, men det kan selvsagt være en fordel.

Som prosjektleder i Digitroll vet vi også at du over tid vil være høyt kvalifisert og interessant  for andre stillinger i Media Bergen konsernet eller de største IT- selskapene i Skandinavia.

Høres dette interessant ut for deg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Les mer om stillingen og send jobbsøknad på 30 sekunder på våre karrieresider. 

Om du ønsker å vite mer om stillingen eller webekspertene i Media Bergen, ta kontakt med daglig leder Patrick Dahl, mobil: 975 99 994 eller mail: patrick@digitroll.no