Skip to main content

Oppgradere nettbutikkprogramvare

En Digitroll nettbutikk er en god investering for økt salg og effektivisering av digital handel mot dine kunder, men det er også en smart ting å gjøre i forhold til fremtidige oppgraderinger av selve nettbutikkprogramvaren.

Internett er i stadig utvikling, det betyr at din nettløsning må henge med for at din virksomhet skal være konkurransedyktig på nett.

Vi oppdaterer stadig produktene våre, for å skape mest mulig kundeverdi på nett.

Dette har vi alltid med oss i tankene når vi utvikler nye løsninger for kunder, vi ønsker ikke å fange våre på en plattform som ikke lar dem utvikle seg sammen med internett. Sammen med konkurransen. Derfor legger vi til rette for enklest mulig oppgradering til nye versjoner. Vi står heller aldri i veien for å skreddersy funksjonalitet til bedrifters kundebehov. 

Oppdatering av nopCommerce
Selv om nopCommerce er åpen kildekode og vi kan tukle med den hvis vi vil, så prøver vi å la være. Mest fordi det sjelden trengs, nopCommerce kjernefunksjonalitet holder nemlig svært høy kvalitet, men også fordi fremtidige versjonsoppdateringer blir langt rimeligere for våre kunder. 

Når vi oppgraderer din nettløsning, basert på nopCommerce plattformen med åpen kildekode, nyter din virksomhet fordelene av et verdensomspennende nettverk med utviklere. Vi videreutvikler en åpen løsning, med tanke på fremtidige oppdateringer av kjernen.

Derfor kan vi erstatte selve motoren i nettbutikken din, uten å at nettbutikken må bygges på nytt fra grunnen av.

På den måten bevarer vi det unike ved din nettbutikk, samtidig som din virksomhet fortsetter å være konkurransedyktig på nett.

Tlf. +47 900 78 050

Kontakt oss for møte

Vi tar gjerne et møte hos deg eller vi begynner med en digital kopp kaffe?