Skip to main content

Digitroll har utviklet GANT Norges digitale handelsløsning

 

GANT er et internasjonalt klesmerke med hovedkontor i Stockholm Sverige. Klesmerket opererer over hele verden og har en solid posisjon blant klesbevisste kunder i Norge. 

Digitroll har våren 2022 hjulpet GANT Norge med å lage en ny digital handelsløsning.  Se den nye nettbutikken til GANT her.

Digitroll eCommerce åpen kildekode nettbutikkprogramvare

GANT Norges nye nettbutikk er bygget på en .NET- basert åpen kildekode e-handelsprogramvare.

Nøkkelordene for valg av nettbutikkprogramvare var sikkerhet, brukervennlighet, skalerbarhet og muligheter for effektive integrasjoner. Digitrolls e-handelsintegrasjoner leveres f.eks. med sanntids (live) prisoppslag. 

Som en internasjonal kjent merkevare er webdesign og funksjonaliteten til den nye digitale handelsløsningen lik over hele verden. Nettbutikken fremstår derfor med et unikt kundespesifikt designuttrykk ulikt alt annet i Norge. 

Klikk her for GANT Norges nye nettbutikk.

Ta en telefon og digital kopp kaffe med Digitroll om din bedrifts behov for websatsing? 

Ring oss gjerne på tlf. 900 78 050 eller send oss en melding.

 

 

 

 

980 unike designfiler

Ingen ferdige designmaler er benyttet i GANT Norges nye B2C nettbutikk. Alle skreddersydde designelementer hadde klare definerte rammer for alle detaljer. Kravene til Digitroll var å følge designsystemet og retningslinjer for å utvikle en nettbutikk med høy gjenkjennbarhet. 

Skreddersydd admin grensesnitt

Basis for administrasjon av alt mykt innhold i netthandelsløsningen er vår Digitroll eCommerce åpen kildekodeløsning, i tillegg er det utviklet mange typer andre funksjonelementer for at kunden lett kan oppdatere alle typer unike innholdsobjekter, som f.eks. forside og andre bannerelementer.

Traze, Dintero og nShift

All vareoppdatering i GANTs nye digitale handelsløsning synkroniseres fra systemet Traze. Priser, beholdning, varebeskrivelser, ordrer m.m. synkroniseres automatisk mellom systemene. 

Andre integrasjoner nettbutikken i dag bruker er AI- løsningen fra Clerk.io, Dinteros Checkout betalingsløsning og EDI- systemet nShift.