Skip to main content

Digitroll er del av Norges største byrågruppe

Reklame og designeksperter i Oslo, Bergen og Stavanger

Apriil Reklame

Apriil Reklame lager kommunikasjon folk bryr seg om, for noen av landets største merkevarer. I Oslo, Bergen og Stavanger sitter det mennesker med kompetanse innen blant annet konsept- og idéutvikling, kommunikasjonsstrategier, digital markedsføring, sosiale medier, design, filmproduksjon, og animasjon.

Vi kan ikke alt - men vi har gode venner...

Vårt søsterselskap Apriil

Sjekk hva vårt søsterselskap Apriil kan hjelpe deg med.

Vi i Digitroll har lett for å synes at en god nettbutikk eller nettside er det ALLER viktigste, men til og med vi vet at kan være lurt å la noen spesialister se på andre sider av kommunikasjonen.

Våre søstre i Apriil har akkurat det - spesialister altså. Digitroll og Apriil har mange felles kunder og mange vellykkede samarbeidsprosjekter bak oss.

Sammen kan vi levere hele økosystemet av digital markedsføring og salg.

Fordelen med å velge Apriil som supplement til Digitrolls tjenester er at helheten blir ivaretatt. Sammen får vi de ulike delene av markedsføringen til å fungere i forhold til hverandre.

Apriil Reklame: Spesialister innen merkevare, konseptutvikling og kampanje.

Apriil Story: Spesialister innen innholdsmarkedsføring. Utvikler, planlegger og produserer innhold i alle kanaler, som magasin, nettsider, publikasjoner og sosiale medier.

Apriil Design: Spesialister innen grafisk design, identitet, innovasjon og tjenestedesign.

Apriil PR: Spesialister på mediehåndtering, omdømme og innhold.

Apriil Digital Markedsføring: Spesialister på resultatorientert markedsføring i alle digitale flater. Lager og plasserer innhold/ kampanjer i sosiale medier, performance, inbound marketing.

Apriil Event: Spesialister innen konferanser, messer og events. Jobber med idéutvikling, planlegging og vertskap for store og små arrangementer, fysisk og digitalt. 

Les mer om Apriil her www.apriil.no.

Apriil er som Digitroll en del av konsernet Media Bergen.