Skip to main content

Verdifulle kundeomtaler

Kunder som er fornøyd med et merke eller et produkt har en tendens til å fortelle det til andre via Lipscore, sosiale medier, på lunsjrommet eller over et glass vin med venner.

Det som alle må bite seg merke til er at en kunde som gir positive omtaler til andre har over 15% høyere «nåverdi» enn en som ikke skriver eller gir omtaler.

Så hvis du lurer på hvorfor verdens største nettbutikk Amazon har 1 meter med kundeanmeldelser på hver vare så vet du svaret. Kunder som skriver anmeldelser, er gull.

Det er altså ikke uten grunn at de store nettbutikkaktørene har aktive systemer for å oppfordre lojale kunder til å skrive produktanbefalinger. De vokser på kundene de har og inn i fremtiden venter belønningen.

Lipscore

Norske Lipscore har utviklet verdens mest effektive system for kundeomtaler, og drifter alt som har med kundeomtaler å gjøre for både store og små nordiske netthandelsbedrifter.

Over 20% av de som kjøper noe i nettbutikker som bruker Lipscore gir en tilbakemelding på kjøpet.

Lipscore integrerer tett med nopCommerce via egne moduler og sender ut brandede epost-invitasjoner eller sms etter kjøp der kundene på en svært enkel måte kan gi tilbakemeldinger på produktene eller tjenestene de har kjøpt.

Prosessen er helt sømløs og helt uten innlogging, og alle kundeomtaler publiseres på nettsiden uten at det er mulig å se at disse faktisk kommer fra en tredjepart.

Lipscore har hovedkontor i Oslo og kan nås på telefon 22 22 53 15 eller mail@lipscore.no