Du er her:

App for å effektivisere prosesser


"App" markedet har over flere år modnet fra å være underholdningsfokusert til å bli mer løsningsorientert, og proff-markedet har begynt å ta bruk apper for å effektivisere prosesser. 

Samtidig er teknologiene knyttet til app'er blitt bedre og billigere, og tilgjengeligheten på disse i nordisk sammenheng er større en noen gang.

Tidlig var det klart for mange at det å posisjonere seg markedsmessig i en app-butikk var viktig og flere store merkevarer fikk stor oppmerksomhet. I dag er applikasjonsutvalget enormt, mens det "usynlige" proffmarkedet fortsetter sin vekst.

I "proff-markedet" finnes alt fra app'er for overvåking av elektrisk anlegg på sykehus til logistikkhåndteringsverktøy. Mange bedrifter med egne unike arbeidsprosesser, rutiner, m.m er konstant på jakt etter neste mulighet for effektivisering og rasjonalisering. I app- markedet er det store muligheter for dette, men kompetansen internt er ofte svak.

Digitroll besitter den riktige kompetansen for at din virksomhet skal kunne vokse også i dette markedet. Ta kontakt for en uformell prat om dere sitter inne med en god ide, så kan vi hjelpe dere med realisering av dette.


Kontakt Digitroll

Arnstein

Arnstein Raunehaug

Key Account Manager

T: +47 55 27 30 44
M: +47 917 08 924
E: arnstein@digitroll.no