Skip to main content

Boostet salget med 40 prosent med ny Visma integrert nettbutikk

Boyesen & Munthe fikk ny B2B-nettbutikk fra Digitroll i høst. Her fra opplæringen av den nye nettsiden i Digitrolls lokaler. Digitrolls tekniker (t.h) gir markedssjef Knut Mila og hans kollega Harald Markus god opplæring i selskapets nye nettbutikkadmin. (Foto: Arvid Steen, Digitroll)

Ny B2B-nettbutikk integrert med ERP-systemet Visma Global, førte til 40 prosent økning av salget i B2B-nettbutikken til Boyesen & Munthe - den første måneden.

– En god integrasjon er gull verdt for kunder og nettbutikk-eier, sier teknisk sjef i Digitroll, Einar Godø.

– Vi økte omsetningen med 40 prosent den første måneden med ny B2B-nettbutikk fra Digitroll. Vi er godt fornøyd med starten. Nå er det mye opp til oss å beholde flyten, og sørge for at våre kunder får all den informasjonen og brukervennligheten de trenger, sier markedssjef Knut Mila hos Boyesen & Munthe.

Lyst å lese en større, teknisk sak om ERP-systemet Visma Global og hvordan integrering fungerer? Da bør du fordype deg i denne artikkelen på Digitrolls nettsider.

Live prisoppslag
I tillegg til en god integrasjon med Visma Global, har Boyesen & Munthes B2B-nettbutikk fått flere tillegg som bidrar til at nettbutikk- hverdagen blir bedre og mer oversiktlig for kunder og ansatte. Live prisoppslag er en av integrasjonene som ingen andre i markedet kan tilby, og er en av de sterkeste konkurransefordelene med å velge Digitroll.

– Vi hadde ikke hørt om det før, men Digitrolls "Live prisoppslag" var en gledelig overraskelse. Det er også en integrasjon som gjør at vi til enhver tid har "live", eller sanntid på norsk, samme priser i vårt ERP-system som i nettbutikken. Det har vi ikke hatt før, og dette er en kjempefordel for oss.

– Denne løsningen betyr at vi alltid har full kontroll på prisene våre, og at kunder ikke får oppgitt uriktige priser.

– Samtidig betyr det at våre ansatte kan bruke nettbutikken for å sjekke oppdaterte priser til enhver tid, uten å måtte logge seg inn i vårt ERP-system. Det sparer oss for mye tid, og det er også en ekstra sikkerhet for våre kunder, sier Knut Mila hos Boyesen & Munthe.

Sparer tid og penger
Han legger til at den nye nettbutikken er laget slik at kundene langt på vei greier seg selv. Behovet for å ringe Boyesen & Munthe for å få hjelp, har gått drastisk ned.

Dermed sparer administrasjonen og selgerne seg for mye arbeid.

Ta kontakt med Digitroll for en hyggelig prat om nettside/nettbutikk-produksjon

20 års erfaring med å levere kvalitet
Digitroll ble startet i 1999, og har veldig lang erfaring med de fleste ERP-systemer og integrasjoner i markedet, forteller Digitrolls tekniske sjef, Einar Godø.

– Vi er spesialister på å løse kompliserte utfordringer i forhold til rabatter, fraktpriser, betalingsløsninger osv. Har du en utfordring, har Digitroll mest sannsynlig vært borti denne før, og har funnet en eller flere smidige måter å løse dette på, sier Godø.

Få gjerne med deg denne filmen om integrasjoner med din nettbutikk: