Skip to main content

Vi forstår deg, så du slipper å forstå oss.

Fokuser på din forretning, det du kan best, og la oss lage nettsidene dine

Fokuser på din forretning, det du kan best, og la oss lage nettsidene dine

Nettløsning med ferdige innholdsobjekter

Skreddersydd design eller ferdigmal?

CMS uten stress

Er ÅPEN kildekode

Kombinerer friheten å kunne lage hva som helst med enkeltheten i bruk.

Enklere å bruke enn WordPress

Brukervennlig

CMS- løsningen som gjør at du slipper å frykte internett.

Umbraco CMS kan integreres med

andre løsninger som

CMS uten stress

Er ÅPEN kildekode

Kombinerer friheten å kunne lage hva som helst med enkeltheten i bruk.

Enklere å bruke enn WordPress

Brukervennlig

CMS- løsningen som gjør at du slipper å frykte internett.

Ønsker du tilbud på nye nettsider?

Nettsider bygget på Umbraco CMS

Digitroll leverte sin første nettløsning med publiseringsverktøy til en glad kunde i 1999. Spesielt kjekt var det å designe og utvikle nettsider til vår egen Sissel Kyrkjebø tidlig på 2000- tallet. Happy days.

I 2023 utvikler vi nettsider til deg som kunde bygget på åpen kildekode publiseringsverktøyet Umbraco. Fordi du kommer til å bli fornøyd. Fordi Umbraco er lett å bruke, fordi løsningen har skikkelig sikker teknologi i bunn, fordi en Umbraco nettløsning er konkurransedyktig i pris, fordi vi nå også kan levere Umbraco som Headless. 

Noen fordeler din bedrift har med nettside- verktøyet Umbraco:

Åpen kildekode

Fri og fleksibel, den tilpasses ditt behov, er gratis og har ingen lisenskostnader

Høy sikkerhet

Du slipper å bekymre deg. Dette er en CMS- løsning som kjører på Microsofts .Net- rammeverk

Brukervennlig

Fleksibelt, modulbasert og brukervennlig for webredaktører. Kan utvides i takt med dine behov. 

Kan integreres med andre løsninger

Med Microsoft- teknologi i bunn er Umbraco velegnet å integrere med andre applikasjoner.

Skreddersydd design eller ferdig designmal

Vi kan lage skreddersydd design eller tilby ferdige maldesign. Alt med full fleksibilitet for utvidelser.

Intranett eller kjedeløsninger

Innebygd funksjonalitet for å lage lukkede webområder for kunder og partnere. Kan utvides med ID- porten m.m. 

Nettsider og publiseringsverktøy til liten og stor

Digitroll leverte sin første nettløsning med publiseringsverktøy til en glad kunde i 1999. Spesielt kjekt var det å lage nettsider til vår egen Sissel Kyrkjebø tidlig på 2000- tallet. Happy days.

I 2023 utvikler vi nettsider til kunder bygget på åpen kildekode publiseringsverktøyet Umbraco. Fordi det er så lett å bruke, fordi det har skikkelig teknologi i bunn, fordi en Umbraco nettløsning er konkurransedyktig i pris. Fordi Umbraco er dansk og er tilpasset skandinaviske forhold. 

Noen tall for Umbraco nettsider:

 

%

Fornøyde kunder. Det forstår vi lett. For her slipper du å bekymre deg over noe. 

!

Umbraco- løsninger installert i verden. Du er i godt selskap

+

Digitroll timer med programmering for kunder siden 1999

+

Umbraco partnere worldwide. Som bidrar. Bare å slappe av. 

Sparer papir, tid og penger

Vestfold og Telemark fylkeskommune (VTFK) er i gang med skoleår nr. 2 med effektiv håndtering av elevenes elevPC- avtaler. I 2021 utviklet Digitroll en webapplikasjon for digital signering og betaling av elevPCer til storfylkets unge håpefulle videregående skoleelever.

Mens skolene tidligere samlet inn skriftlige kontrakter på papir, er det nå en enklere hverdag for fylkets administrasjon for skole.

I dag bruker VTFK ett Digitroll- utviklet digitalt system for å betale depositum og signere digitale kontrakter. Der det er behov for manuelle kontrakter lastes disse opp etter signering slik at fylket har full kontroll på alle signerte avtaler. Ingen viktige papirer som ligger gjemt mellom gamle aviser.

Elever og foresatte kan signere både leieavtale og låneavtale, signeringen gjøres gjennom ID Porten som er innlemmet i webapplikasjonen.

Tre store fordeler for fylkeskommunen

  1. Ingen utsendelser av avtaler i hverken skolesekker eller per post, alt hentes og signeres digitalt. 
  2. Alle signerte avtaler finnes digitalt i ett system. VTFK har full kontroll.
  3. Høy betalingsgrad ved forfall

Utgangspunktet for webapplikasjonen er programvareløsningen Umbraco CMS bygget på Microsoft .NET- rammeverket. Inni, over og under Umbraco har Digitroll utviklet høy grad av skreddersydde tilpasninger for kunden. Mekanismer for autentisering og brukerkontroll som ligger i Umbraco benyttes, utover dette er alt annet utviklet spesifikt for å dekke fylkeskommunens behov.

ID- porten håndterer pålogging og autentisering, og alle skoleansatte som skal ha tilgang til løsningen logger seg på med AD.

I alt håndterer webapplikasjonen ca. 15 000 aktive brukere (elever), og i disse dager signerer over 6000 elever ny leieavtale for elevPC i løsningen.

Framo, verdens største pumpeleverandør valgte Digitroll som samarbeidspartner

Framo er en av verdens største og ledende pumpeleverandør til ​maritim,- og landindustrien.

Det begynner å bli noen år siden Framo kontaktet oss da ny nettside skulle lages." – Vi har vært kunde siden 2012, og er meget fornøyd med vår webpartner", sier kommunikasjonssjef Geir Helgesen.

Framo bruker i dag en EpiServer nettløsning levert av Digitroll. Vi har fokus på kundeverdier, forstå hva kunden vil ha og levere det når kunden vil ha det.

Digitroll, en nettsideleverandør til alle typer bedrifter, fra pumper til c- vitaminer. 

Framo, verdens største pumpeleverandør valgte Digitroll som samarbeidspartner

Framo er en av verdens største og ledende pumpeleverandør til ​maritim,- og landindustrien. Det begynner å bli noen år siden Framo kontaktet oss da ny nettside skulle lages." – Vi har vært kunde siden 2012, og er meget fornøyd med vår webpartner", sier kommunikasjonssjef Geir Helgesen.

Framo bruker i dag en EpiServer nettløsning levert av Digitroll. Fordi vi er netteksperter og kan det meste om CMS- og hvordan bygge nettsider.

Digitroll, en nettsideleverandør til alle typer bedrifter, fra pumper til c- vitaminer. 

Eksempler på Umbraco- nettsidepakker

Umbraco er kjent som den fleksible publiseringsløsningen. Umbraco kan også være en "råvare" hvor våre webutviklere kan lage akkurat det du som kunde ønsker.

Nettsider som pakkeløsninger:Men siden Digitroll har utviklet nettsider i over 20 år har vi gjort det lettere for deg som kunde. Vi har laget ferdige innholdsmoduler - innholdskomponenter - som gjør det raskere og rimeligere å komme på nett med nye nettsider. Vi kan også benytte oss av ferdige designmaler til en lav pris, noe som ofte blir valgt som startløsning for bedrifter.

Startløsning:"Alt-i-ett" Umbraco nettløsning basert på en ferdig bransjedefinert designmal. Inneholder ferdige innholdskomponenter som gjør det raskt å komme på nett. 

SMB- løsning:her tar vi utgangspunkt i en ferdig designmal som danner rammen for nettløsningen, deretter tilpasser vi design og funksjonalitet ment for din bransje.

Skreddersydd løsning:våre designere utvikler skreddersydd webdesign og funksjonalitet kombinert med  ferdige innholdsobjekter til bedriftens nye portal.

Eksempler på Digitroll Umbraco- nettsidepakker

Umbraco markedsfører seg som den fleksible publiseringsløsningen.

Det betyr at vi kan lage alt mulig til CMS- løsningen. Vi kan lage akkurat det du som kunde ønsker. Pakket inn i sikker Microsoft .NET- teknologi.

Nettsider som pakkeløsninger:

Vi har laget ferdige innholdsmoduler - innholdskomponenter - som gjør det raskere og rimeligere å komme på nett med nye nettsider. Vi kan også benytte oss av ferdige designmaler til en lav pris, noe som ofte blir valgt som startløsning for bedrifter.

Startløsning

"Alt-i-ett" Umbraco nettløsning basert på en ferdig bransjedefinert designmal. Inneholder ferdige innholdskomponenter som gjør det raskt å komme på nett.

SMB- løsning

Her tar vi utgangspunkt i en ferdig designmal som danner rammen for nettløsningen, deretter tilpasser vi design og funksjonalitet ment for din bransje.

Skreddersydd nettside

Våre designere og utviklere lager skreddersydd webdesign og funksjonalitet kombinert med ferdige innholdsobjekter til bedriftens nye portal.

Tilbud på nye nettsider?

Kontakt oss i Digitroll

Kontakt oss gjerne på tlf. 55273040 for et møte eller digital kopp kaffe. 

Digitroll som langsiktig samarbeidspartner på nettsider

Digitroll har fremdeles kunder som kjøpte publiseringsverktøy og nettsider fra nettekspertene på Fantoft så sent tilbake som høsten 1999. Vi bryr oss om kundene våre og bygger langsiktige kundeverdier.

Vi kan tilby deg som kunde nettløsninger med høy grad av av sikkerhet, fleksibilitet, pålitelighet og skalerbarhet. 

For Vestfold og Telemark fylkeskommune (VTFK) har vi f.eks. utviklet en avansert nettløsning integrert med bl.a. ID-porten for elevPC signering og betaling. I bunn for løsningen en Umbraco CMS, på toppen funksjonalitet utviklet av dataingeniørene i Digitroll. 

Hvorfor velge Digitroll til å designe dine nye nettsider?

Fordi vi er opptatt av at din bedrift skal lykkes med sin markedsføring på nett. Fordi vi skaper kundeverdier. Fordi vi er opptatt av sikkerhet.  Fordi vi kan webkommunikasjon, webdesign, nettstruktur, webmarkedsføring og sikker teknologi. 

Fordi våre medarbeidere er enten rådgivere, designere eller dataingeniører (også kalt utviklere). Og, fordi Umbraco publiseringsløsningen vi anbefaler gir deg kontroll over nettsidene dine. Alt for at du skal lykkes på nett. Som del av Media Bergen konsernet kan vi også tilby byråtjenester fra våre 200+ andre kolleger.

Vi er på ditt parti.

Fordi du ønsker fleksibilitet

Over 20 år som webleverandør har lært oss at kunder ønsker standard løsninger... og litt fleksibilitet. Med Umbraco i bunn kan våre utviklere lage det du ønsker. Eller du kan velge en av våre pakkeløsninger med en predefinert designmal, og være på nett om 1 uke.

Fordi du ønsker sikkerhet

Hvis du er opptatt av datasikkerhet så er det godt å vite at det har vært i kjernen av Digitrolls virksomhet i over 20 år. Digitrolls dataingeniører (utviklere) jobber kun med veletablert teknologi som gir deg sikkerhet i hverdagen.  

Skaper kundeverdier

Digitrolls styrke er å forstå kundens forretningsmodell og utvikle digitale løsninger som skaper kundeverdi. 

Del av Media Bergen

Digitroll er del av et byråfelleskap innen fagområdene design, digital markedsføring, story, PR, event, markedsanalyse og web teknologi. Vi har ca. 200 kolleger i søsterselskaper i Bergen, Oslo, Stavanger, Stockholm og København. 

Hvorfor velge Digitroll til å designe dine nye nettsider?

Fordi vi ønsker å skape kundeverdier for din bedrift. Fordi vi ønsker at din bedrift skal lykkes. Vi er på ditt parti. Fordi vi kan webmarkedsføring, teknologi og webkommunikasjon.

Fordi du ønsker fleksibilitet

Over 20 år som webleverandør har lært oss at kunder ønsker mest mulig fleksibilitet. Med Umbraco i bunn kan våre utviklere lage det du ønsker. 

Fordi du ønsker sikkerhet

Dokumenterbar, trygg teknologi. Veletablert teknologi som Umbraco-nettsider og sikre nettløsninger, bidrar til å gjøre din netthverdag bekymringsløs.

Kreativitet for din merkevare

Vårt team av webeksperter med høy kompetanse på skreddersydde nettløsninger, merkevarebygging på nett og digital markedsføring.

Del av Media Bergen

Digitroll er del av et byråfelleskap innen fagområdene design, digital markedsføring, story, PR, event, markedsanalyse og web teknologi. 

Blomster og jubel etter lansering av ny Noklus-nettside

Nylig lanserte Noklus sine nye Umbraco nettsider laget av Digitroll. I den anledningen fikk Digitrolls bukett bestående av utvikler, prosjektleder og daglig leder, en stor blomsterbukett av Noklus, for veldig godt arbeid og en fin nettside-leveranse. 

Prosjektleder hos Digitroll, Anja Øren Wanvik er ydmyk og glad for at kunden har satt pris på Umbraco-webløsningen fra Digitroll.

– Noklus har vært en fryd å jobbe med. De er flinke og hyggelige folk tvers igjennom. Vi er veldig glad for at de likte Umbraco-nettsiden vi har laget for dem. Og det var utrolig hyggelig å få en stor blomsterbukett som takk for innsatsen. Digitroll har jobbet med et team på fire personer sammen med Noklus. 

Digitroll - en samarbeidspartner du kan ha lenge

Digitroll har fremdeles kunder som kjøpte nettsider fra nettekspertene på Fantoft så sent tilbake som høsten 1999. Vi bryr oss om kundene våre og bygger langsiktige kundeverdier.

Vi ønsker å å tilby deg som kunde nettløsninger med viktigheten av moderne design, sikkerhet, fleksibilitet, pålitelighet og skalerbarhet. 

For Vestfold og Telemark fylkeskommune (VTFK) har vi f.eks. utviklet en kontraktsløsning integrert med bl.a. ID-porten for elevPC signering og betaling. I bunn for løsningen en Umbraco CMS, på toppen funksjonalitet utviklet av dataingeniørene i Digitroll.

Vi selger deg verktøyet som gjør at du slipper å frykte internett.

Jeg skulle ønske eventyrene ikke startet med "Det var en gang". De skulle startet sånn: "Det er en gang". Eller enda bedre: "Det blir en gang".

Lars Saabye Christensen

Jeg skulle ønske eventyrene ikke startet med "Det var en gang". De skulle startet sånn: "Det er en gang". Eller enda bedre: "Det blir en gang".

Lars Saabye Christensen

Eksempel på kundecase:

Umbraco CMS nettportal til konsernet EA Smith

Hvilke mål har du med bedriftens nettsider?

De to viktigste dagene i livet ditt er den dagen du ble født og den dagen du finner ut hvorfor

Hvilke mål har du med bedriftens nettsider?

De to viktigste dagene i livet ditt er den dagen du ble født og den dagen du finner ut hvorfor

Fleksible Umbraco - vi lager det du ønsker

Umbraco er en gratis, åpen kildekode publiseringsløsning som er perfekt for ​moderne nettsider. Og det til en brøkdel av prisen til proprietære systemer.

Umbraco er fantastisk fordi den er så fleksibel. Ingenting er låst, vi kan designe og lage det du har behov for, samtidig som du kan benytte ferdige innholdsobjekter som gjør det raskt og lett å bygge innhold.

Umbraco er en perfekt CMS for å presenter en merkevare, en bedrift eller offentlig organisasjon. 

Admin- verktøyet, brukergrensesnittet er bygget slik at nettsidene er lett å vedlikeholde. Ingenting å frykte.

Microsoft .NET rammeverket under klærne gir nettløsningen den sikkerheten du trenger i en usikker verden.

Umbraco går under navnet den "vennlige CMS- løsningen". Fordi den er intuitiv og gir deg kontroll over innholdet ditt

Det er veldig tilfredsstillende å ha så dedikerte og dyktige prosjektmedarbeidere og profesjonelle eksterne leverandører på system og design hos Digitroll

Rune Vaage, administrasjonssjef Noklus

Vi har hatt enormt god erfaring med Digitroll som nettleverandørGeir Helgesen, markeds og kommunikasjonssjef i Framo AS

Bygger`n skal de neste årene være tilgjengelig i alle digitale flater, og vi skal være gode på alle plattformer. Nå gjør vi den største nettsatsingen noensinne. Vi har sett at dette var på høy tid. Vi skal være attraktive i alle kanaler, og det blir vi nå.

Tore Røsvoll, digital- og markedsføringssjef i Bygger`n.

Vi er super fornøyd med nettsiden vår. Prosessen var veldig enkel og Digitroll reagerte fort til våre spørsmål og ønsker. Nettsiden gir oss en veldig godt utstillingsvindu ut i verden.

William Goodall, Area Sales Manager Vestdavit

Benytte Umbraco i din Headless Commerce?

I 2023 lanserer Digitroll Headless Commerce med mulighet for API- kobling mot Umbraco. Det betyr at om du skal satse på netthandel og ønsker å berike nettbutikken med artikkelinnhold så kan du gjøre dette gjennom Umbraco. 

Vi utvikler webdesign som er spennende og inspirerende

Vi kan levere nettsider med ferdigmal fra 3. partsleverandører som f.eks. Uskinned, men som del av byrågruppen Apriil og Media Bergen har vi søsken som er designeksperter. Som kan alt om å bygge merkevarebyggende profil.  Digitroll setter opp designteamet for deg, eller vi tar den raske veien med designmaler.

Apriil Design

Vi er heldige. Apriil er spesialister på kommunikasjon og webdesign.  Kreative hoder innen grafisk design, identitet, innovasjon og tjenestedesign. Fra Skyss til Hiba Hus.

Se apriil.no

Oktan Oslo og Foll Reklamebyrå

Enda flere unike søstre, som har designere som ikke bare lager webdesignet, men håndterer hele din kreative lekeplass fra merkevarebyggingsprosesser og kampanjer.

Se Oktanoslo.no og follreklame.no

Designmaler til nettsider

Vi har god erfaring med designmaler fra Uskinned som også har mange ferdigutviklede komponenter til Umbraco. Vi bruker ofte en blanding, et unikt design fra f.eks. Apriil med innslag av Uskinned og funksjonskomponenter. 

Se Uskinned.com

Gjør plass til frihet

Gleden av å løse kundens ønsker og gjøre ham til en fornøyd kunde. Det er derfor vi jobber i Digitroll!

Noen nettsidereferanser

Fra COMWeb til Spirit, fra Snowfox til Sitefinity, fra Wordpress til Episerver. Vi kan alt om å skape websider til bedrifter. I dag er Umbraco CMS vår anbefalte løsning til de som vil kommunisere best på nett. 

Framo

Verdens største leverandør av skipspumper har siden 2012 sverget til Digitroll som samarbeidspartner på nettsider. Sikkert ikke uten grunn.

Bygger'n

Hele EA Smith konsernet med Bygger'n, Hiba Hus, Smith Stål m.m har nettløsninger fra Digitroll.

Vestdavit

Vestdavit skaper trygghet til sjøs. Vi i Digitroll sørger for fleksibilitet og trygghet i webløsningen til selskapet. 

Noen nettsidereferanser

Fra COMWeb til Spirit, fra Snowfox til Sitefinity, fra Wordpress til Episerver. Vi kan det der med nettløsninger. De siste årene er det Umbraco for alle pengene.

Framo

Verdens største leverandør av skipspumper har siden 2012 sverget til Digitroll som samarbeidspartner på nettsider. Sikkert ikke uten grunn.

Bygger'n

Hele EA Smith konsernet med Bygger'n, Hiba Hus, Smith Stål m.m har nettløsninger fra Digitroll.

Vestdavit

Vestdavit skaper trygghet til sjøs. Vi i Digitroll sørger for fleksibilitet og trygghet i webløsningen til selskapet. 

Blomster og jubel etter lansering av ny Noklus-nettside

Februar, 2020. Nylig lanserte Noklus sine nye nettsider laget av Digitroll. I den anledningen fikk Digitrolls bukett bestående av utvikler, prosjektleder og daglig leder, en stor blomsterbukett av Noklus, for veldig godt arbeid og en fin nettside-leveranse. 

Prosjektleder hos Digitroll, Anja Øren Wanvik er ydmyk og glad for at kunden har satt pris på Umbraco-webløsningen fra Digitroll.

– Noklus har vært en fryd å jobbe med. De er flinke og hyggelige folk tvers igjennom. Vi er veldig glad for at de likte Umbraco-nettsiden vi har laget for dem. Og det var utrolig hyggelig å få en stor blomsterbukett som takk for innsatsen. Digitroll har jobbet med et team på fire personer sammen med Noklus. 

Kontakt info