Innholdsmarkedsføring

Begrepet content marketing har lenge vært et trendord. Teknikken består i å skape og distribuere relevant og verdifult innhold for å tiltrekke seg, etablere en relasjon med og engasjere en tydelig definert målgruppe - med mål om å stimulere til lønnsom kundeatferd. Typiske eksempler på dette er videosnutter, artikler, rapporter, infografikk, webinarer, blogginnlegg og en rekke andre konbinasjoner av tekst, lyd og bilde.

I dag er kvaliteten på innholdet viktigere enn noen gang for å nå frem med ditt budskap.Vi hjelper deg med å lage innhold som skiller seg ut, og som gjør at du får frem ditt budskap til dine kunder. Vårt mål er å skape en nødvendig tillit hos dine kunder. En tillit som gjør at de kommer tilbake - igjen, og igjen og igjen. Godt innhold fester seg i hukommelsen og skaper en rasjonell og emosjonell appell. Vi hjelper deg med effektiv strategi for bruk av innhold i digitale kanaler, og spisser budskapet på dine nettsider for å treffe kundene som er på jakt etter ditt produkt.

Ta kontakt med oss om innholdsmarkedsføring. 

Innhold som tiltrekker seg, etablerer relasjon med og engasjerer en bestemt målgruppe. Digitroll hjelper deg med innhold i markedsføring.