​SEM og søkemotormarkedsføring

Synlighet handler om å være til stede med relevant informasjon akkurat på det rette tidspunktet når dine kunder er klar til å handle. Vi hjelper deg med å bli synlig ved å styre hva som skal vises, til hvem og når.

Har du nettbutikk, er annonsering med Google AdWords noe av det som viser seg å gi raskest resultater. Gode Google-annonser gjør at du er synlig med relevant informasjon i det øyeblikket kunden gjør et søk, noe som øker sannsynligheten for at kunden klikker seg inn på din nettside eller nettbutikk.

I tillegg til annonser i søkemotorer og sosiale medier, kan Digitrolls designere hjelpe deg med bannerannonser og andre typer annonser og design til dine nettsider.

I en tid hvor konkurransen om kundens oppmerksomhet stadig blir hardere, er det viktig jobbe helhetlig og mårettet med annonsering, innholdsmarkedsføring, design og struktur. Våre søkemotoreksperter hos Viva Media lager effektive annonser med de rette søkeordene, og vi hjelper deg med gode landingssider med handlingsfremmende innhold som garantert gir resultater.  

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om annonsering i søkemotorer og sosiale medier.

Digitroll hjelper deg med annonsering på sosiale medier, Google og andre søkemotorer.

Viva Media

Digitroll samarbeider med Viva Media som er eksperter på å  bedre kunders synlighet på nett.

Andreas Totland fra Viva Media og Arnstein Raunehaug fra Digitroll
Andreas Totland fra Viva Media og Arnstein Raunehaug Digitroll.