Merkevarebygging på nett

Hva vil for deg være den enkleste og mest kostnadseffektive måten å nå slike mål på? Gjennom en god publiseringsløsning, nettbutikk integrert med ditt økonomisystem, et fleksibelt Intranett?

Vi tror sannsynligheten er stor for at du kan kommunisere bedre, selge mer og profilere deg tydeligere – og rimeligere gjennom våre løsninger enn gjennom mer tradisjonelle kanaler. Og ikke minst gjennom et gjennomtenkt samspill med eksisterende systemer og metoder.

Internett er ikke hele løsningen for de fleste bedrifter. Det er en del av løsningen, og en forståelse for dette er viktig for å lykkes. Digitrolls mantra er at Internett ikke handler om IT, men om kommunikasjon.

Men så handler – for de fleste – ikke kommunikasjon kun om Internett. Det handler om å kommunisere på bred front gjennom en rekke kanaler. Digital kommunikasjon, salg og profilering – vi er opptatt av tanken bak.

Vi tror på analyse og formell kompetanse - ikke kjøkkenbord-strategi

Der er mange aktører der ute innen publiserings- og ehandelsløsninger. Der er ikke mange som har vår praktiske og formelle kompetanse innen branding, markedsføring og strategi.

De tider er forbi da mange hadde websider fordi ´'alle andre hadde det'´. Vi vil gjerne samarbeide med deg som tar Internett på alvor. Slik vi gjør dét. Hver eneste dag. Hele året.

Digitroll har metodikken, kunnskapen og erfaringen som hjelper deg med å stake ut din Internettstrategi.

Slå gjerne på tråden til oss på tlf. 55 27 30 40 eller epost info@digitroll.no for mer informasjon om hvordan vår erfaring kan komme deg til gode.

Sosiale medier

sosiale-medier-ikon

Bruk sosiale medier til å skaffe deg kunder som ser at de får noe igjen for å besøke f.eks. din Facebook side.

Vi forteller deg hvordan du bruker sosiale medier som "kundeinnkaster" til nettsidene eller nettbutikken din.