Noklus - Norsk kvalitetsforbedring av laboratorieundersøkelser med Umbraco webløsning

Vi gleder oss over tilliten Noklus har gitt oss ved å velge Digitroll som ny samarbeidspartner på websatsingen til selskapet. Like mye gleder vi oss til å utvikle enda en nettløsning på Umbraco.

18. november 2019

Noklus gjør en viktig samfunnsoppgave. Selskapet arrangerer kurs, veileder, kvalitetsforbedrer og utfører forskning innen laboratorievirksomhet i Norge. Digitrolls lille skjerv er at vi skal gjøre det lettere for dem å fortelle alle om hva de driver med. 

De nye nettsidene til Noklus blir utviklet i Umbraco publiseringsløsning og blir publisert i Q1 2020.Dette sier Noklus kommunikasjonsrådgiver Linda Ophaug om valget av Digitroll som samarbeidspartner.

-Vi har nylig inngått avtale med Digitroll for etablering av en ny, mer brukervennlig hjemmeside. Digitroll pekte seg ut blant tilbyderne fordi de svarte veldig konkret på det vi ba om. De har sterk teknisk kompetanse og gode referanser på utvikling av hjemmesider. Vi opplever at Digitroll er meget profesjonelle, og har samtidig en uformell og hyggelig måte å opptre overfor kunden på. Vi gratulerer Digitroll med 20-årsjubileet og gleder oss til fortsatt samarbeid.»

Lyst å vite hva Digitroll kan levere av websystemer? Kontakt oss på tlf. 900 78 050 eller bruk vårt kontaktskjema. 


Kontakt Digitroll

anja-øren-wanvik_round

Anja Øren Wanvik

Prosjektleder

T: 55 27 30 45
M: 41 49 77 22
E: anja@digitroll.no