Publiseringsverktøy - for dine nettsider

I 20 år har vi utviklet og levert nettsider til mellomstore og store bedrifter i Norge. I dag arbeider vi i all hovedsak med det vennlige publiseringsverktøyet Umbraco. Fordi kundene våre synes den er enkel å bruke.

Umbraco er åpen kildekode, gratis og ikke minst en sikker CMS- løsning. 

Høsten 2019 leverer vi flere Umbraco webløsninger til konsernet E.A Smith med blant andre Bygger'n, Hiba Hus og E.A. Smith Stål. Digitroll skal også i samme periode utvikle en større webløsning basert på Umbraco til Noklus.

Vi ser frem til en travel ​førjulstid, men gjør alltid plass til nye kunder. Kontakt oss gjerne.

Publiseringsverktøy og nettsideløsninger vi tilbyr​​:

umbracologo

Umbraco, .Net åpen kildekodeløsning fra Digitroll


WordPress

WordPress.
 Ikke lenger bare en blogg, men også et fullverdig CMS.

Børsnoterte Seabird med Digitroll


Børsnoterte Seabird valgte Digitroll som webleverandørHøsten 2019 har Seabird Exploration ny websatsing med Digitroll som samarbeidspartner.

Responsiv og mobiltilpasset

Publiseringsverktøyet er ikke alt når du skal kommunisere på nett, men et brukervennlig publiseringsverktøy gjør at du oftere tør å kaste deg ut i arbeidet med å oppdatere nettsidene dine. Vi har gjort dette siden 1999, så vi vet det meste.

Hos Digitroll får du publiseringsverktøyet som dekker ditt behov, men du får også den hjelpen du trenger til designutvikling og kanskje viktigst rådgiving og oppfølging av din digitale markedsstrategi. Om du er en liten, mellomstor eller landets største bedrift, vi kan jobben. Enten du er NASA eller ​Scanelec.

Kontakt oss på tlf. +47 55 27 30 40 for å vite mer om Digitroll webløsninger.

Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no


Utvalgte websider