Publiseringsverktøy - lag bedre nettsider

I over 20 år har ​Digitroll utviklet og levert nettsider til mellomstore og store bedrifter i Norge. I dag utvikler vi alle nettløsninger basert på det "vennlige" publiseringsverktøyet Umbraco.

Umbraco er utviklet i ASP.NET rammeverket, er gratis, åpen kildekode, konkurransedyktig i pris, og ikke minst en sikker nettsideløsning. 

I 2020 har Digitroll utviklet og levert flere Umbraco webløsninger til konsernet E.A Smith med blant andre Bygger'n, Hiba Hus og E.A. Smith Stål.

Ekspertisen vår på å utvikle nettsider med Umbraco til kunder er også satt pris på av Noklus. Hvem er ikke glad i å få blomster fra kundene sine. 

Vi har så langt hatt et travelt ​​2020, men gjør alltid plass til nye kunder. Kontakt oss gjerne.

hibahus.no
noklus.no

Børsnoterte Seabird med Digitroll


Børsnoterte Seabird valgte Digitroll som webleverandørHøsten 2019 har Seabird Exploration ny websatsing med Digitroll som samarbeidspartner.

Vi er strålende fornøyd med Digitroll

Tore Røsvoll, Bygger`n
Digital leder i konsernet EA Smith med bl.a. Bygger'n kjeden om Digitroll. Les mer.

Responsiv og mobiltilpasset

Publiseringsverktøyet er ikke alt når du skal kommunisere på nett, men et brukervennlig publiseringsverktøy gjør at du oftere tør å kaste deg ut i arbeidet med å oppdatere nettsidene dine. Vi har gjort dette siden 1999, så vi vet det meste.

Hos Digitroll får du publiseringsverktøyet som dekker ditt behov, men du får også den hjelpen du trenger til designutvikling og kanskje viktigst rådgiving og oppfølging av din digitale markedsstrategi. Om du er en liten, mellomstor eller landets største bedrift, vi kan jobben. Enten du er NASA eller ​Scanelec.

Kontakt oss på tlf. +47 55 27 30 40 for å vite mer om Digitroll webløsninger.

Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no


Utvalgte websider