Sitefinity CMS fra Digitroll

Verdens mest moderne .NET web publiseringsverktøy

Telerik Sitefinity har 1000vis av kundereferanser over hele kloden. Med alt fra Sony til NASA på kundelisten. Og nå også Konsept på Melkeplassen i Bergen. Telerik er notert på NASDAQ- børsen i New York. 

Publiseringsløsningen Sitefinity er bygget på Microsoft.Net teknologi, noe vi selvfølgelig er eksperter på. Vi løfter våre kunder til nye høyder når vi i dag produserer nettsider til våre kunder i Sitefinity CMS.

Sitefinity utmerker seg som et enestående brukervennlig og fleksibelt webverktøy for små og store virksomheter.

Fleksibiliteten måles i hvor enkelt det er for webredaktøren å velge layout og innholdselementer, og hvor enkelt Sitefinity publiserer nettsiden din til ulike skjermflater. Enten det er til desktop, tablet eller mobil. En Sitefinity webløsning "virker i alle dingser".

Besøk Sitefinitys egne nettsider for mer informasjon om funksjonalitet, eller du kan kontakte Digitroll på tlf. 55273040.

Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no

Konsept Reklame

Konsept har vært Digitroll kunde siden 1999. Nye responsive nettsider våren 2014 basert på sitefinity CMS.

Konsept Reklame med Sitefinity fra Digitroll

Head Energy

Head Energy er en suksessfull ingeniørbedrift med behov for dynamiske websider for markedsføring overfor kunder og potensielle arbeidstakere. Nå oppgradert til Sitefinity som "virker i alle dingser".

HeadEnergy nettsider fra Digitroll


Utvalgte Sitefinity referanser