Norskutviklet publiseringssystem

Vi vakte oppsikt i 1999 da vi laget det første standard publiseringsverktøyet i Norge. Snowfox publiseringsløsning logo

Nå gjør vi det igjen med Snowfox, vår 5. generasjons publiseringsløsning. Nyheten har vi utviklet med solid forankring i to millioner brukertimer.


Trygghet fra 5. generasjoner

Med erfaring fra millioner av brukeropplevelser er Snowfox publiseringsverktøy en trygg investering. Derfor velges Digitrolls nettsideprogramvare i alle verdensdeler, fra Manilla i syd til Tromsø i nord. Nye

Snowfox - enkel og lett

Snowfox publiseringsløsning er lett å bruke. Med "Microsoft Office brukergrensesnitt" har du umiddelbar forståelse og full kontroll fra første (nett)side. Webprogramvareløsningen er basert på Microsoft .Net teknologi og bruker MS SQL database.

Vinneregenskaper til et godt publiseringsprodukt

Mer enn 500 nettsideprosjekter har lært oss hva kunder trenger:

Windows brukergrensesnitt publiseringsløsning

Brukergrensesnitt du har sett før

Snowfox har et brukergrensesnitt som du gjenkjenner og forstår umiddelbart. Ikke minst fordi Digitroll har utviklet publiseringsverktøyet etter samme tanker som Microsoft.
Snowfox modultilpasset

Snowfox - løser alle dine behov

Til vår nye publiseringsløsning leverer vi flere tilleggsmuligheter som styrker salgseffekten av din nettløsning. Nyhetsbrev, banner, bildeserie, kontrakt, kalender og skjemamodul er noen av mulighetene. Spør oss hva du trenger.


Windows eller apple

Mac eller PC

Webverktøyet støtter de mest brukte nettlesere, som Safari, Firefox, Opera og MS Explorer.

Som du elsker

Vår lange kompetanse på nettløsninger er vår historie om år med fokus på teknologiutvikling og nettløsninger. Siden 2009 har vi ansatt og oppgradert med egen designavdeling, tekstforfattere og pr-rådgiver. Derfor er vi kanskje det mest komplette internettfokuserte kommunikasjonshuset på hele Vestlandet.

Drag and drop

Med Snowfox har du alltid full oversikt over nettsidene dine. Med internettverktøyets dra-og-slipp-funksjon er det lekende lett å fornye og justere sider, bilder og artikler. Og vil du ha lenker mellom artikler, er et museklikk nok.

Rediger rett på sidene

I Snowfox foregår redigering og utforming av innhold i en editor med kjente funksjoner for tekstbehandling. Med vårt verktøy kan du også gjøre kjappe oppdateringer, med enkel redigering direkte på nettsidene.

Hvordan du fremstår

Digitroll vet at investeringer avgjør hvordan du fremstår på Internett. Helt siden 1999 har vi levert ehandels- og publiseringsverktøy til bedrifter i hele Norge og sydover landegrenser til varme Manilla. Vi leverer til alle bransjer. Derfor har vi mange forskjellige kunder, som Bergen Filharmoniske , rørleggerkjeden Bademiljø, Grieg Seafood og Dr. Holms Hotell på Geilo.

Nøkkelfunksjoner

  • "On page editing"
  • "Dashboard" som Office
  • Oversikt i ett skjermbilde
  • Legg inn bilde, video, lyd
  • You Tube funksjon i editor
  • Søkemotorfunksjoner
  • Bildekarusell
  • Skjemabygger
  • Bannermodul

Se flere funksjoner.


Kontakt oss

Patrick

Patrick Dahl
Rådgiver
Tlf. 975 99 994
epost: patrick@digitroll.no