WordPress nettsider

WordPress var opprinnelig et bloggverktøy men er i dag ansett som et komplett publiseringsverktøy for å vedlikeholde nettsider.

Mest brukt av småbedrifter som et rimelig men godt alternativ for å komme på nett, men vi ser i økende grad også større offentlige- og private bedrifter som velger WordPress.

WordPress er basert på php og er en åpen kildekodeløsning med et svært utvalg av modultilpasninger og fleksibilitet. 

Fordel Digitroll

Vi har egenutviklet publiseringsløsninger helt siden 1999. Dette gir våre kunder en mindre problemfylt websatsing i forhold til de unge eller også reklamebyråer som nå driver med web. Internett er nemlig ikke IT, det er digital markedsføring. 

De viktige faktorene

Vi setter opp din WordPress webløsning ferdig med ønsket webdesign klar for bruk. Vi gir deg webrådgiving på hvordan kundene skal finne din webside og hvordan du skal justere markedsføringen din. 

Dr Holms med Digitroll

Dr Holms hotell med nettsider fra Digitroll


Dr Holms hotell på Geilo har alltid vært et reisemål i seg selv der det hvitmalte hotellet majestetisk ligger og skuer utover Geilo. 

- "Mat i toppklasse i vakre salonger, vinterparadis nr. 1 Geilo" kan man lese på tripadvisor.

Vi er hjertens enig, særlig fordi hotellet har brukt Digitroll som webleverandør helt siden 2003, og da nettsidene nylig skulle fornyes ble det selvsagt Digitroll nok en gang. 

I 2003 var det Digitroll COMWeb publiseringsløsning, i 2017 er nye Dr Holms' websider bygget på WordPress CMS. WordPress er lett å bruke, fleksibel mht utvidelser og ikke minst konkurransedyktig i pris. For et hotell som Dr Holms er det en helt perfekt løsning.

Har du et webprosjekt du vil realisere eller simpelthen fornye eksisterende websider? Ta gjerne kontakt med oss i Digitroll. Vi hjelper deg. Og vi sikter på et langvarig godt kundeforhold. 

Kontakt oss på tlf. 900 78 050, 55273044 eller bruk kontaktskjemaet. 

Dr Holms' nye nettsider finner du selvfølgelig på DrHolms.no. 

Kontakt Digitroll

Arnstein

Arnstein Raunehaug

Key Account Manager

T: +47 55 27 30 44
M: +47 917 08 924
E: arnstein@digitroll.no

Blogg og WordPress

WordPress var opprinnelig et bloggverktøy, og er det fremdeles.

Kontakt Einar hvis du ønsker en enkel bloggløsning i tilknytning til din vanlige nettside.