WordPress nettsider

WordPress var opprinnelig et bloggverktøy men er i dag ansett som et komplett publiseringsverktøy for å vedlikeholde nettsider.

Mest brukt av småbedrifter som et rimelig men godt alternativ for å komme på nett, men vi ser i økende grad også større offentlige- og private bedrifter som velger WordPress.

WordPress er basert på php og er en åpen kildekodeløsning med et svært utvalg av modultilpasninger og fleksibilitet. 

Fordel Digitroll

Vi har egenutviklet publiseringsløsninger helt siden 1999. Dette gir våre kunder en mindre problemfylt websatsing i forhold til de unge eller også reklamebyråer som nå driver med web. Internett er nemlig ikke IT, det er digital markedsføring. 

De viktige faktorene

Vi setter opp din WordPress webløsning ferdig med ønsket webdesign klar for bruk. Vi gir deg webrådgiving på hvordan kundene skal finne din webside og hvordan du skal justere markedsføringen din. 

referansebilder-Tippetue WordPress Digitroll

Webløsning til Tippetue

Tippetue arkitekter trengte en merkevarebyggende webløsning. De valgte Digitroll som leverandør av deres nye webside bygget på WordPress.

Bildene er bærende i en slik merkevarebyggende webløsning, derfor valgte vi å benytte fotograf for å ta nye bilder ​for kunden.  Resultatet ser du selv på tippetue.no, vi synes det ble riktig så bra.

​Ofte vil en kunde foretrekke å velge en allerede utviklet designmal (WordPress template) i produksjon av ny webside, det er rimeligere og det går fort.  Tippetue valgte imidlertid å sette mer av sitt eget preg på designet og ​vi designet en helt egen og ny designmal til kunden. Tippetues særegenhet kom mer frem, målet synes å være nådd.

Kontakt oss gjerne på tlf. 55273040  for en uforpliktende samtale om hva Digitroll kan gjøre for  din bedrift. 

Kontakt Digitroll

Arnstein

Arnstein Raunehaug

Key Account Manager

T: +47 55 27 30 44
M: +47 917 08 924
E: arnstein@digitroll.no

Blogg og WordPress

WordPress var opprinnelig et bloggverktøy, og er det fremdeles.

Kontakt Einar hvis du ønsker en enkel bloggløsning i tilknytning til din vanlige nettside.