Skip to main content

Ny nettbutikk bygget på .NET 8

Nettbutikken nopCommerce 4.7 er lansert

Digitroll oppgraderer vår nettbutikk Digitroll nopCommerce Baseline og samtlige plugins gjennom sommeren og utpå ettersommeren.

Hvorfor du bør oppgradere til nopCommerce 4.7 fra din eksisterende versjon

Hvis du for tiden bruker en eldre versjon av nopCommerce, lurer du kanskje på om det er verdt innsatsen å oppgradere til den nyeste versjonen, 4.7. Oppgradering kan virke skremmende, men fordelene ved å gå over til nopCommerce 4.7 oppveier langt utfordringene. 

nopCommerce-utviklingsteamet har jobbet hardt med å migrere plattformen til .NET 8, den nyeste versjonen av .NET-rammeverket. Denne migrasjonen har gitt dem muligheten til å dra nytte av de nyeste fremskrittene i .NET-økosystemet, noe som har resultert i betydelige arkitekturforbedringer, grundig omstrukturering av kildekoden og optimalisert ytelse.

Her er flere overbevisende grunner til hvorfor du bør vurdere å oppgradere til nopCommerce 4.7 fra din nåværende versjon.

 

1. Overlegen ytelse

Å oppgradere til nopCommerce 4.7 gir en betydelig ytelsesforbedring. Utviklingsteamet har optimalisert kjernestrukturen for å sikre raskere lastetider og en mer responsiv brukeropplevelse. Denne forbedringen er essensiell for å beholde kunder, da studier viser at trege nettsteder kan drive brukere bort. Forbedret ytelse betyr også bedre skalerbarhet, slik at butikken din kan håndtere økt trafikk og et større produktkatalog effektivt.

 

2. Forbedret sikkerhet

Sikkerhet er en kritisk bekymring for enhver nettbutikk. Selv om sikkerhet generelt er på et helt annet nivå på nettbutikk- løsninger bygget på Microsofts .NET- rammeverk enn f.eks. php- løsninger, så er det gjort enda flere grep mht sikkerhet. nopCommerce 4.7 inkluderer flere avanserte sikkerhetsfunksjoner som hjelper til med å beskytte nettbutikken din mot trusler. Med forbedringer som tofaktorautentisering (2FA), forbedrede passordpolitikker og sterkere kryptering, kan du sikre at kundedataene dine er tryggere enn noensinne. Å holde seg oppdatert med de nyeste sikkerhetsprotokollene er essensielt for å opprettholde kundetillit og overholde databeskyttelsesreguleringer.

 

3. Avanserte SEO-muligheter

Søkemotoroptimalisering er avgjørende for å drive organisk trafikk til nettbutikken din. nopCommerce 4.7 bringer avanserte SEO-funksjoner som kan bidra til å forbedre søkemotorrangeringene dine. Forbedringer inkluderer bedre URL-strukturer, forbedret håndtering av metatagger og rikere støtte for strukturert data. Disse forbedringene gjør det enklere for søkemotorer å indeksere nettstedet ditt, øke synligheten og tiltrekke flere potensielle kunder.

 

4. Forbedret brukergrensesnitt

Det redesignede administrasjonspanelet i nopCommerce 4.7 tilbyr en mer intuitiv og brukervennlig opplevelse. Dette nye grensesnittet gjør det enklere for administratorer å navigere i systemet, administrere produkter og konfigurere innstillinger. Den strømlinjeformede designen reduserer læringskurven for nye brukere og øker produktiviteten for erfarne administratorer, slik at du kan fokusere mer på å utvikle virksomheten din enn på å administrere nettstedet ditt.

 

5. Bedre mobilopplevelse

Ettersom flere kunder handler på mobile enheter, er det viktig å ha en mobilvennlig nettbutikkplattform. nopCommerce 4.7 har et fullt responsivt design som sikrer en sømløs opplevelse på alle enheter. Det forbedrede mobilgrensesnittet hjelper til med å engasjere kunder på smarttelefoner og nettbrett, noe som fører til høyere konverteringsfrekvenser og økt salg.

 

6. Forbedringer for flere butikker og leverandører

Multi-store og multi-vendor. Hvis du driver flere nettbutikker eller en markedsplass, vil de forbedrede funksjonene for flere butikker og leverandører i nopCommerce 4.7 være spesielt fordelaktige. Å administrere flere butikker fra ett enkelt administrasjonspanel er nå mer effektivt, og den forbedrede støtten for flere leverandører lar deg tilby et bredere utvalg av produkter fra ulike leverandører. Denne fleksibiliteten hjelper til med å utvide virksomheten din og møte ulike kundebehov.

 

7. Støtte for Google Analytics 4
nopCommerce støtter nå Google Analytics 4 (GA4), noe som lar deg spore og analysere butikkens ytelse med den nyeste versjonen av Googles analyseplattform. Det er mange netttbutikkplattformer som sliter med å støtte GA4, inkl. tidligere nopCommerce versjoner, nå er altså dette fikset i nye 4.7. 

 

8. Tilgang til nye funksjoner og plugins

Å oppgradere til nopCommerce 4.7 gir deg tilgang til de nyeste funksjonene og pluginene. Økosystemet til nopCommerce utvikler seg kontinuerlig, med nye utvidelser og integrasjoner som utvikles for å forbedre funksjonaliteten. Ved å holde deg oppdatert kan du utnytte disse nye verktøyene for å forbedre butikkens funksjoner, strømlinjeforme operasjoner og gi en bedre handleopplevelse for kundene dine.

 

9. Langsiktig levedyktighet

Til slutt sikrer oppgradering til nopCommerce 4.7 den langsiktige levedyktigheten til nettbutikken din. Eldre versjoner kan til slutt bli usupporterte, og etterlate nettstedet ditt sårbart for sikkerhetsrisikoer og kompatibilitetsproblemer. Ved å oppgradere sikrer du at butikken din forblir sikker, funksjonell og kompatibel med de nyeste teknologiene og bransjestandardene.

 

Konklusjon

Å oppgradere til nopCommerce 4.7 er et strategisk trekk som gir mange fordeler, fra forbedret ytelse og sikkerhet til bedre SEO og brukeropplevelse. Selv om prosessen kan kreve noe innsats, oppveier fordelene ved å holde seg oppdatert med den nyeste versjonen langt den midlertidige ulempen. Ved å oppgradere posisjonerer du virksomheten din for større suksess, og sikrer en sikker, effektiv og brukervennlig nettbutikk som kan trives i det konkurranseutsatte e-handelslandskapet.

Lyst å vite mer?

Kontakt meg for mer info og pris på Digitroll netthandel.

Patrick Dahl
Patrick Dahl
Daglig leder/ Siv.øk NHH

Siste nytt

10.07.2024

Forbedringer nopCommerce 4.7

Ny nettbutikk som støtter Microsoft .NET 8

24.06.2024

Microsoft Power BI- plugin

Microsoft Power BI integrasjon i Digitroll netthandel

25.03.2024

Bygg sterkere kunderelasjoner i B2B-markedet gjennom "Min Side"-opplevelsen

Min side - funksjoner som forbedrer B2B-nettbutikken

Kontakt oss

Vurderer du nye nettsider til din maritime bedrift eller har du et spennende digitaliseringsprosjekt? Kontakt oss for en digital kopp kaffe eller et møte om ny nettløsning. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har et prosjekt i tankene.

Back to top