Skip to main content

Verdens største produsent av skipspumper

Framo med webløsning fra Digitroll

Framo og Digitroll / Et langsiktig samarbeid på webutvikling

Framo er en av verdens største pumpeleverandør til ​maritim- og landindustrien. Et langt kundeforhold på webutvikling med et av Vestlandets mest suksessfulle industriselskap gjør oss stolt og ydmyk.

– Vi har vært Digitroll- kunde siden 2012, og er meget godt fornøyd med vår webpartner, sier kommunikasjonssjef Geir Helgesen i Framo. 

Hva er viktig for oss som samarbeidspartner på web til Framo

Høy kvalitet på arbeid, punktlighet, ha tilgjengelig gode utvikler- ressurser, forstå forretningsmodellen til Framo og hva de ønsker med nettløsningen, være en strategisk samarbeidspartner i videreutvikling av websatsingen til kunden. 

Sikkerhet

Vi som Framo er opptatt av kvalitet og sikkerhet, derfor valgte vi allerede i 1999 Microsofts rammeverk for webutvikling. Vi ønsker at våre kunder skal ha sikre IT- løsninger. 

Solid leverandør

En industribedrift og merkevare som har nesten 90% markedsandel i verden på skipspumper stiller krav til sine samarbeidspartnere på leveransesikkerhet. Vi må ha gjort mye riktig siden 2012.

Kan lage alt

Vi er fleksibel og lager det Framo vil ha. Våre utviklere og dataingeniører sørger for å utvikle den funksjonaliteten Framo ønsker til nettsidene sine. 

Fra Snowfox til EpiServer CMS

Tilbake i 2012 designet og utviklet Digitroll nettsidene til den gang Frank Mohn i vår egenutviklede .NET- baserte CMS- løsning Snowfox.

Dagens Framo nettsider er bygget i publiseringssystemet EpiServer CMS. Digitroll er eksperter på Microsofts ASP.NET- rammeverk, noe som gjør at vi kan lage det kunden ønsker. 

Webdesign til dagens nettsider er utviklet av svenske Pyramid. 

Kontakt gjerne Patrick Dahl på tlf. +47 975 99 994 hos Digitroll for møte om nye nettsider til din bedrift.