Skip to main content

Vi er Digitroll, vi gjør nettbutikk enkelt for deg

DigiTiles sidebygger

Design sider i din nettbutikk akkurat slik du selv vil. Lag forside, landingssider, kampanjesider m.m. gjennom DigiTiles sidebygger

Introduserer DigiTiles: Din Nettbutikks Visuelle Mesterverktøy

WYSIWYG drag and drop sidebygger for nettbutikk

Design av sider i en nettbutikk har aldri vært enklere, engasjerende eller mer visuelt imponerende, takket være DigiTiles fra Digitroll. Med DigiTiles blir du en visuell historieforteller uten behov for teknisk ekspertise.

DigiTiles deg muligheten til å bygge innhold rett på skjermen, uten behov for teknisk ekspertise. Du har full kontroll og legger inn innholdstyper som tekster, bilder, bannere, produktoppføringer, videoer, Google maps og mye mer, med bare noen få klikk.

Med vår unike teknologi, er hver side delt inn i et rutenett - kalt "tiles". Du kan enkelt dra og slippe ulike typer innhold inn i hver rute (tile), justere størrelsen, «drag and drop» innholdstyper for å endre plasseringen og til og med legge til tekst direkte på bilder og bannere. Det intuitive grensesnittet gir deg friheten til å forme sidene akkurat slik du ønsker, alt på en og samme skjerm.

Skriv og rediger tekstinnhold

Legg inn tekst på bilder, bannere, flytt teksten dit du vil, legg inn egne tekstblokker på siden m.m.

Bannere

DigiTiles' bannerfunksjon gir frihet til å tilpasse en side med dynamiske bannere. Juster størrelse, plassering og legg til tekst og knapper for en engasjerende opplevelse.

Video- tile

Opplev dynamikken med DigiTiles' video-tile-funksjon. Integrer videoer sømløst i nettstedet ditt for å fange oppmerksomheten til besøkende.

Lenke/knapp

Få mest mulig ut av din visuelle innhold med DigiTiles. Legg til knapper på bannere eller bilder for å lede besøkende til dine varer eller kampanjesider.

Bilder

Visuelt innhold med DigiTiles' bilde-tile. Dra produktbildet til ønsket plassering, klikk i hjørnet og gjør det større, legg til tekst og lenke.

Kart

En ny innholdstype er Google- kartreferanse. For deg som også har fysisk butikk(er) og som satser på omnikanal.

Produkter

Med DigiTiles kan du enkelt legge til "Produkt-tiles" på siden din. Som karusell eller enkeltprodukter. Disse inkluderer pris og kjøpsknapp. 

Kunstig intelligens

B2C og B2B- løsningen kan benytte seg av AI- teknologi for bedre søkefunksjon, personifisering og diverse mersalgsfunksjoner.

Kategorier

Med DigiTiles kan du skape dynamiske kategori-menyelementer. Design hvordan kategoriene skal vises på nettbutikken din, og plasser dem hvor som helst på sidene dine for en sømløs opplevelse.

Mobile first

  • Med et responsivt design tilpasser DigiTiles seg sømløst til alle typer mobile enheter, slik at du kan designe og administrere nettbutikken din uansett hvor du er.
  • Med fokus på brukervennlighet har DigiTiles et intuitivt mobilgrensesnitt som gjør det enkelt å opprette og redigere sider direkte fra telefonen eller nettbrettet ditt.
  • Flott visuell appell: Uansett om du bruker en smarttelefon eller et nettbrett, vil DigiTiles sikre at nettbutikken din ser fantastisk ut på alle skjermstørrelser.
  • Ved å tilby et mobilvennlig design, gjør DigiTiles det enkelt for kundene å få tilgang til nettbutikken din når som helst og hvor som helst. 

Bygg sider i nettbutikken

Med DigiTiles kan du utforske din kreative side mens du designer innholdsrike sider direkte på skjermen. Vår intuitive desktop publishing-teknologi gir deg full kontroll, slik at du kan legge til tekster, bilder, videoer, produkter og mye mer med bare noen få klikk.

Steg 1

Kontakt Digitroll

1000 grunner for å velge åpen kildekodeløsningen nopCommerce, og DigiTiles er en av de største. Kontakt oss for en digital kopp kaffe. 

Steg 2

Design

Bli en designer. Så er det bare å begynne å lage visuelle historier. Skap innhold med innholdstypene i DigiTiles. 

Kontakt oss

Vurderer du nye nettsider eller har du et spennende digitaliseringsprosjekt? Kontakt oss for en digital kopp kaffe eller et møte om ny nettløsning. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har et prosjekt i tankene.

Back to top