Skip to main content

Vi leverer B2B- og B2C - nettbutikker til alt fra kulelagre til moteklær

Digitroll har utviklet nettbutikken til GANT Norge

Digitroll er en samarbeidspartner med B2B - og B2C- nettsider og nettbutikker over hele Norge

Vi leverer nettbutikker til moteklær

Digitroll har utviklet nettbutikken til GANT

En av flere nettbutikker vi har utviklet for klær

Hva slags nettbutikk har vi utviklet for GANT?

Digitroll har utviklet GANT Norges nye B2C-nettbutikk. Nettbutikken ble levert våren 2022, men vi har alltid et videreutviklingsprosjekt for kunden.

Den innovative digitale handelsløsningen er basert på den internasjonale kleskjedens enhetlig designprofil og utgjør en skreddersydd versjon av Digitrolls nopCommerce.

Som en internasjonal kjent merkevare er digital design og funksjonaliteten til den nye digitale handelsløsningen lik over hele verden. Nettbutikken fremstår derfor med et unikt kundespesifikt designuttrykk ulikt alt annet i Norge.

 

Fordeler med Digitroll som samarbeidspartner

Vår organisasjon - Digitroll er et webbyrå med noen av de flinkeste webutviklere i vårt team. Vi har laget hundrevis av nettbutikker og nettsider, og vi er stolte av våre ansatte.

Konkurransedyktig - Digitroll er konkurransedyktig på pris og vi leverer raskt med høy kvalitet.

Integrasjon mot kassen
- Digitroll er integrasjonseksperter og sørget for å effektivisere administrasjonen av den nye nettbutikken til GANT.

Mye standard funksjonalitet - GANTs nettbutikk bruker et ferdig rammeverk som i utgangspunktet er en komplett nettbutikkløsning med svært mye standard funksjonalitet.

Høy fleksibilitet - Digitroll hadde kompetanse til å implementere et kundespesifikt digitalt design i nettbutikkprogramvaren og tilpasse ny funksjonalitet for å få en komplett GANT nettbutikk.

Fordeler med Digitroll som samarbeidspartner

Videreutvikling- GANTs nettbutikk blir aldri "ferdig". Til enhver tid har vi ett eller flere nyutviklings- eller endringsprosjekt gående for kunden. I de fleste bransjer og markeder, og i sær i detaljhandelen, kreves det alltid en viss grad av nyutvikling. 

Dette leverte vi:

Prosessledelse

Prosessledelse

Brukerinnsikt og brukeropplevelse

Brukerinnsikt/
brukeropplevelse

Grafisk design

Digitalt design

Innholdsdesign

Innholdsdesign

Frontend og backend utvikling

Frontend og backendutvikling

Teknologi levert til nettbutikken GANT.no

nopCommerce eCommerce- løsning(CMS)
All backend og frontend utvikling
Clerk.io (AI søk og personifisering
Dintero betalingsløsning (Klarna, Vipps m.flere)
Temalogic kundeklubb
nShift (EDI)
Retailtech (integrasjon POS)
Cloudflare (CDN)
Content Spots
Drift hos Digitroll m. partner Biitpro
GA4 (Analytics) 

Sømløs kundeopplevelse

På den nye GANT.no-nettsiden har vi satt sømløs kundeopplevelse i sentrum i vår utvikling av nettbutikken. Vi har arbeidet hardt for å skape en netthandelplattform som gir GANT sine kunder den ultimate bekvemmeligheten og enestående service. Først og fremst har vi gjort nettstedet intuitivt og brukervennlig, slik at kundene raskt kan finne produktene de leter etter.

Med et rent og moderne design, enkel navigasjon og kraftfulle søkeverktøy blir det en lett å utforske GANTs brede utvalg av klær og tilbehør.

Vi har implementert en responsiv nettside som fungerer like bra på datamaskiner som på mobile enheter, slik at kundene kan handle når som helst og hvor som helst.

Dette gir en sømløs opplevelse uavhengig av hvilken enhet man bruker. For å gjøre kjøpsprosessen enklere har vi også lagt til flere betalingsalternativer og ønskede fraktalternativer inkl. klikk & hent.

Back to top