Skip to main content

Olympia sport har doblet nettomsetningen hvert år siden 2015

Vi hjelper Olympia sport å vokse

En formidabel suksess på nett

Digitroll lager webløsninger til bedrifter som ønsker å skape kundeverdier på nett. Vi er et bra team med gode folk med utdannelse og kompetanse innen programvareutvikling, prosjektstyring, netthandel, kommunikasjon på nett, digital markedsføring, markedsføring og kundeservice. 

Nettbutikk til Olympiasport

Siden 2015 har Digitroll vært samarbeidspartner til sportsforretningen Olympia Sport på nettbutikksatsingen deres. Og det har gått bra. Veldig bra. Omsetningen nærmer seg raskt 100 millioner.

 

HOKA!

En av de største Hoka- butikkene i verden. Gjennom målrettet og godt arbeid hver dag i mange år.

Fin vekst...

I 2015 omsatte nettbutikken for 2 millioner. I 2022 er den omsetningen økt med mange 1000%.

Vinnere!

Ledelse og team av medarbeidere hos Olympia Sport er essensen av suksess på nett. Med litt hjelp av en ganske bra nettbutikkløsning.

Godt trent

Nettbutikken har det travelt. Og ikke minst de som pakker varer.  Nettbutikken har siden starten nå passert 

ordrer siden 2015.

Olympia bruker Digitroll nettbutikk

Nettbutikk for sport med kjempesuksess

Digitroll-kunde Olympia Sport har doblet omsetningen årlig siden de fikk nettbutikk i 2015.
– Det har vært hardt arbeid, men Digitroll har bidratt til at vi har en velfungerende nettbutikk, sier daglig leder Truls Aabol.

Olympia Sport har fysisk butikk i Tønsberg, og nettbutikk levert fra Digitroll.

Besøk gjerne nettbutikken her

– Digitroll har levert en god nettbutikk til oss, og er flinke til å følge oss opp. Der vil jeg rette en stor takk til kundeansvarlig i Digitroll, Arnstein Raunehaug, og hans dyktige kolleger som er løsningsorienterte og gode til å se våre behov.

– Digitroll skal ha en del av æren for at vi har økt omsetningen med millioner, sier daglig leder hos Olympia Sport, Truls Aabol.

Vil du ha en lønnsom nettbutikk fra Digitroll? Kontakt oss her

Startet med fysisk butikk
Som så mange andre innen retailbransjen, startet Olympia Sport opp med en fysisk butikk. For noen år siden skjønte de at nettet mer og mer ble en viktig handelsplass.

– Den fysiske butikken kom først. Så skjønte vi at vi hadde et marked langt ut Vestfolds grenser. For noen år siden fikk vi på plass en nettbutikk fra Digitroll, som relativt raskt ble veldig lønnsom for oss.

– Men: alt er relativt. Det tok noen år før vi begynte å tjene penger. Å starte nettbutikk er ingen "quick fix" om du vil tjene penger. Det tar tusenvis av timer og er veldig hardt arbeid. Men for oss har det lønt seg på sikt.

– I dag kommer omtrent 50 prosent av omsetningen vår fra nettbutikken. I tillegg har vi fått det godt til med at nettbutikken fungerer som en innkaster til fysisk butikk. Og selvsagt også andre veien. Vi skjønte tidlig at vi måtte bli gode på omnikanal-tankegang, sier daglig leder Truls Aabol.

Hva er utviklet for Olympiasport:

Nettsuksessen Olympia Sport er Digitroll samarbeidspartner

 

Frittstående lønnsomhet
Olympia Sport regner med å omsette for drøyt 50 millioner i år. Siden nettbutikk-oppstarten i 2015 har selskapet doblet omsetningen sin.

Vil du ha en lønnsom nettbutikk fra Digitroll? Kontakt oss her

– På sikt legger vi kronene i nettbutikken vår. Jeg tror ikke vår fysiske butikk kan bli større. Det er utvilsomt netthandelen som vil øke mest i omsetning de neste årene. Samtidig er nettbutikken en viktig kanal for den fysiske butikken vår. Det skal vi ikke glemme, sier sportsbutikk-sjefen.

Olympia Sport er en frittstående sportsbutikk som har spesialisert seg på det beste utstyret innen sykkel, løping, kajakk og ski.Sportsbutikken har fysisk utsalg i Tønsberg.

I 2015 fikk de nettbutikk. Olympia Sport regnes som en av de mest lønnsomme sportsbutikkene i Norge.

Verdens 3. største på HOKA-sko
Olympia Sport har blant annet spesialisert seg på de verdenskjente løpeskoene HOKA. Skoene blir brukt av mosjonister så vel som verdens raskeste milslukere.

Sjekk ut HOKA-skoene her

– Innen frittstående sportsbutikker er vi dem som selger flest HOKA-sko på verdensbasis. Nettet har hjulpet oss en god del der. Vi var blant de første i Norge til å selge HOKA, og sender i dag sko til hele Norge, sier Truls

Fikk Clerk.io på plass
Olympia Sport bruker også AI-løsningen, ekstramodulen Clerk.io for å få økt salg i nettbutikken. Dette er en løsning som Digitroll har integrert med nettbutikken.

Les mer om clerk.io her

– Vi bruker Clerk.io for å vise et større vareutvalg når kunder er på produkter, da vises liknende produkter og andre som anbefales sammen med det man ser. Bruker også Clerk på forsiden for å enkelt vise våre bestselgere og hva andre ser på, dette er dynamiske slides som endres utifra aktivitet på nettsiden. Etter vi har startet med Clerk ser vi at antall ordre kunder legger i handlekurven har økt.

Vi har også integrert søkefunksjonen, som fungerer veldig bra. Veldig lik det man kjenner fra Google, hvor man får tips til hva andre søker på og den søker dypere i produkttekst og synonymer, sier Truls.