Skip to main content

Vi utvikler nettsider til maritim industri

Digitroll har utviklet nettsidene til Vestdavit

Launching Innovation

Nettsider til maritim industri - Vestdavit

Digitroll utvikler nettsider og webapplikasjoner til maritim industri. Vestdavit AS er en anerkjent norsk bedrift som har spesialisert seg på design og produksjon av innovative løsninger for båt- og skipshåndteringssystemer. Med over 40 års erfaring har Vestdavit etablert seg som en global leder innen maritime kraner og båtutskytingsløsninger.

Selskapets produkter brukes av maritim industri, inkludert marine, offshore og kystvakttjenester, for å sikre sikker og effektiv operasjon av båter og redningsmidler fra større skip. Vestdavit er kjent for sin kvalitet og pålitelighet, og deres løsninger bidrar til å forbedre operasjonell effektivitet og sikkerhet til sjøs. For Vestdavit AS er nettstedet en avgjørende plattform for å kommunisere med kunder og presentere sine produkter og tjenester. Det gir enkel tilgang til produktinformasjon, tekniske spesifikasjoner og kundestøtte, og fungerer som et vindu til deres globale tilstedeværelse i maritimindustrien. Nettsiden spiller en nøkkelrolle i å styrke Vestdavits merkevare og understreke deres ekspertise innen båt- og skipshåndteringssystemer.

 

 

Nettløsning til Vestdavit bygget på Umbraco CMS

 

Hvilke fordeler får du med nettsider utviklet av Digitroll

 

 

Viktige krav til nye nettsider

Med hovedfokus på nettsider for maritim industri var det følgende viktige kriterier for utvikling av Vestdavits nettsider:

 1. Brukervennlighet og navigasjon:
  Nettsiden måtte være enkel å bruke, med tydelig navigasjon som gjorde det lett for besøkende å finne produktinformasjon, tekniske spesifikasjoner og annen relevant informasjon.

 2. Mobilvennlighet:
  I dagens digitale verden er det viktig at nettsiden fungerer sømløst på alle enheter, inkludert mobiltelefoner og nettbrett, for å imøtekomme brukere som bruker forskjellige plattformer.

 3. Visuell appell:
  Designet av nettsidene måtte være profesjonelt og visuelt tiltalende for å gjenspeile Vestdavits omdømme som en pålitelig leder innen maritim industri.

 4. Produktfokus:
  Siden Vestdavit tilbyr spesifikke produkter og tjenester, var det viktig at nettsiden effektivt presenterte produktinformasjon og tekniske spesifikasjoner, og ga potensielle kunder en klar forståelse av hva de tilbyr.

 5. Global tilgjengelighet:
  Som et globalt selskap var det avgjørende at nettsiden kunne nå et internasjonalt publikum og presentere innhold på engelsk.

 6. Kontakt og kundestøtte:
  Nettsiden måtte tilby enkel kontaktinformasjon og støttemuligheter for å lette kommunikasjon med kunder og potensielle partnere.

 7. Søkemotoroptimalisering (SEO):
  For å sikre at nettsiden ble funnet av relevante søkemotorer og rangerer høyt i søkeresultatene, ble SEO-taktikker integrert i nettsidedesignet. Gjennom nøye planlegging og utvikling kunne Vestdavit AS oppfylle disse målene og lansere en effektiv nettside som støttet deres forretningsmål og engasjerte deres digitale publikum.

Dette leverte vi:

Prosessledelse

Prosessledelse

Brukerinnsikt og brukeropplevelse

Brukerinnsikt/
brukeropplevelse

Grafisk design

Digitalt design

Innholdsdesign

Innholdsdesign

Frontend og backend utvikling

Frontend og backendutvikling

Teknologi levert til nettsidene til Vestdavit:

Umbraco CMS (nettsideredigeringsverktøy basert på ASP.NET)
Drift hos Digitroll m. partner Bitpro
GA4 (Analytics) 

Trenger du en rådgiver og diskusjonspartner i utvikling av digitale løsninger?

I den digitale hverdagen så er mulighetene uendelige i forhold til digitalisering. Vinnerne blir de som setter det over i praksis.

Kontakt oss på tlf. +47 55 27 30 40

Back to top