Skip to main content

Prisstyringsmodul for nettbutikk og moderniseringsdirektivet

Prismodul og moderniserings- direktivet

Digitroll introduserer en ny prisstyringsmodul for nopCommerce nettbutikker, som er utformet for å hjelpe nettbutikkdrivere med å holde seg innenfor lovens rammer i tråd med det ferske moderniseringsdirektivet.

Moderniseringsdirektivet er en lovgivning som kan resultere i betydelige bøter for brudd.

Vi forstår at prishåndtering og kampanjestyring er avgjørende for suksess i den digitale handelsverdenen. Derfor gir vår nye modul nettbutikker de verktøyene de trenger for å følge de nyeste lovfestede retningslinjene. Modulen logger automatisk prisendringer for alle varer i nettbutikken med tilhørende dato. Dersom en vare har hatt en annen pris i løpet av de siste 30 dagene, viser modulen den laveste prisen i denne perioden.

Vi tilbyr også tilpasningsmuligheter for modulen, slik at den kan tilpasses individuelle kundekrav. Dette inkluderer tilpasninger for prislogikk, for eksempel om nettbutikken bruker Livepris-plugin mot privatmarkedet eller er koblet til et lojalitetsprogram/klubbløsning.

Alt dette er i tråd med moderniseringsdirektivet, og vi jobber for å gjøre det enkelt for våre nettbutikk-kunder å holde seg i samsvar med loven.

Mer om moderniseringsdirektivet her.

 

Lyst å vite mer?

Snakk med en techno- og webekspert.

Einar Godø
Einar Godø
CTO / Utviklingssjef

Kontakt oss

Vurderer du ny nettbutikk eller har du et spennende digitaliseringsprosjekt? Kontakt oss for en digital kopp kaffe eller et møte om ny nettløsning. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har et prosjekt i tankene.

Back to top