Skip to main content

Fremtidig kundeverdi gjennom B2B- portal

Gode kundeopplevelser kombinert med økt fortjeneste er basis for all merkevarebygging

Kundene dine etterspør ikke bare produkter til en gunstig pris - de søker etter verdifulle opplevelser som beriker deres forretningsmodeller. Digitroll er opptatt av å skape denne verdien gjennom digitalisering og brukeropplevelse.

Kundeverdi er hjertet av merkevarebygging. Vi vet at gode kundeopplevelser, kombinert med økt fortjeneste, danner grunnlaget for en sterk merkevare. Digitroll har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med å øke kundeverdien gjennom digitalisering.

Hva tilbyr du kundene dine i dag? Og viktigere, hvordan kan du forbedre dette gjennom digitalisering? Vår fokuserte tilnærming til digital transformasjon tar sikte på å ikke bare optimalisere B2B-portaler, men å integrere digitalisering i hele organisasjonen.

Interessen for digitalisering har blitt akselerert i lys av pandemien. Både private og offentlige virksomheter viser rekordhøy interesse for digitale løsninger, ifølge en nylig undersøkelse omtalt i Finansavisen.

Digital transformasjon handler ikke bare om å implementere nye teknologier, men også om å endre kulturen og øke den digitale kompetansen internt. Dette er nødvendig for å oppnå varige gevinster for både bedriften og kundene.

Sterke kunderelasjoner er avgjørende for B2B-bedrifter, og lojalitet er nøkkelordet. Vår digitale strategi reflekterer dette gjennom fokus på kundetilfredshet og verdiskapning gjennom B2B-nettportaler.

Hvilke kundebehov møter du gjennom din digitale tilstedeværelse? Vårt mål er å hjelpe deg med å levere den beste mulige kundeopplevelsen gjennom omnikanal tilstedeværelse og kontinuerlig tilpasning til kundenes behov.

Videreutvikling av interne ressurser og organisasjonskultur er avgjørende for å realisere nye kundeverdier. En helhetlig tilnærming til digitalisering, inkludert kulturendring og økt digital kompetanse, er nøkkelen til suksess.

Ønsker du å diskutere hvordan du kan skape mer verdi for dine kunder gjennom digitalisering? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi er her for å hjelpe deg med å lykkes i den digitale verden. 


FAQ - noen relevante spørsmål til blogginnlegget:

  1. Hvordan kan bedrifter måle og kvantifisere den faktiske økningen av kundeverdi gjennom digitalisering, utover generelle påstander om forbedret brukeropplevelse?

  2. Hvordan kan små og mellomstore bedrifter konkurrere med de store aktørene når det gjelder automatisering av kundebestillinger og tilbyr en sømløs B2B-opplevelse?

  3. Hvordan kan organisasjoner sikre at digital transformasjon ikke bare er begrenset til teknologiske aspekter, men også omfavner en kulturell endring som er integrert i hele organisasjonen?

 

For å måle den faktiske økningen av kundeverdi gjennom digitalisering, kan bedrifter fokusere på en rekke kvalitative og kvantitative metrikker. Dette inkluderer kundetilfredshetsskårer, net promoter score (NPS), kundelojalitetsindekser, og økning i kundens levetidsverdi (CLV). Analytiske verktøy som kundeanalyseplattformer, datainnsiktsverktøy, og CRM-systemer (Customer Relationship Management) er nyttige for å samle, analysere, og tolke data relatert til kundeinteraksjoner og preferanser. Ved å bruke disse verktøyene kan bedrifter identifisere mønstre og trender som hjelper dem å forstå hvordan digitaliseringstiltak påvirker kundeopplevelsen og verdiskapingen.

Små og mellomstore bedrifter (SMB-er) kan konkurrere med større aktører ved å fokusere på skreddersydde digitale løsninger som tilbyr en unik verdi til sine kunder. Dette kan inkludere å tilby mer personlig kundeservice, benytte seg av nisjespesifikke online markedsføringsstrategier, og implementere fleksible, skalerbare teknologiløsninger som tillater rask tilpasning til markedsendringer. Ved å utnytte teknologier som skybaserte tjenester, AI for kundeservice (f.eks., chatbots), og integrerte e-handelsplattformer, kan SMB-er tilby en sømløs og effektiv bestillingsprosess for kundene. Viktigst, det krever en forståelse av deres unike markedsposisjon og en vilje til å investere i teknologier som kan forbedre operasjonell effektivitet og kundeopplevelse.

For å sikre at digital transformasjon inkluderer en kulturell endring i hele organisasjonen, må ledere først anerkjenne og kommunisere behovet for endring på en måte som resonerer med ansatte på alle nivåer. Dette innebærer å definere en klar visjon for transformasjonen og hvordan den vil bidra til organisasjonens overordnede mål. En vellykket strategi for endringsledelse bør inkludere kontinuerlig opplæring og utvikling, oppmuntring til samarbeid og eksperimentering, og anerkjennelse av individuelle og teambaserte bidrag til transformasjonsprosessen. Å etablere et nettverk av endringsagenter eller ambassadører innad i organisasjonen kan også fremme en positiv holdning til endring. Det er også viktig å sikre at det er tilstrekkelige ressurser og støttestrukturer på plass for å hjelpe ansatte gjennom overgangen, samt å måle og feire fremgang langs veien for å opprettholde momentum og engasjement.

Siste nytt

25.03.2024

Bygg sterkere kunderelasjoner i B2B-markedet gjennom "Min Side"-opplevelsen

Min side - funksjoner som forbedrer B2B-nettbutikken

21.02.2024

Produktbeskrivelse AI til nettbutikker

Vi introduserer Digi Product Description AI. Modulen som hjelper å skrive varetekster.

15.02.2024

Raskere utsjekk for B2B- kunder

Raskere utsjekk gir bedre brukeropplevelser for dine B2B- kunder. 

Kontakt meg gjerne

Patrick Dahl
Patrick Dahl
Daglig leder/ Siv.øk NHH

Kontakt oss

Er du som oss i Digitroll? Opptatt av tall og sikre IT-løsninger? Trygghet på at nettsider og din nettbutikk virker, da tar vi gjerne et møte om forbedring av din nettsatsing. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har et prosjekt i tankene.

Back to top