Front Systems integrert nettbutikk

​Digitrolls Front systems integrerte nettbutikk er forskjellig fra de andre nettbutikkene som tilbys integrert med Front. Mye fordi den er bygget på Microsoft .NET rammeverket, men ​også fordi nettbutikkprogramvaren er profesjonell og håndterer både B2C- og B2B- nettbutikker.

Front Systems er kanskje det ledende webbaserte ​butikkdatasystemet for ​moteklær​ i Norge. Digitroll er en utvalgt samarbeidspartner til Front, og sammen har vi utviklet en Front nettbutikkintegrasjon. Les om hvorfor vi liker Front Systems. 

Nettsuksessen Suser i Sivet bruker Front Systems og Digitroll.

Som ​nettbutikkeksperter gir vi også prosessrådgiving i hvordan du kan bytte ut eksisterende nettbutikk med en ny og mer moderne nettbutikkløsning fra Digitroll. Vi sørger for trygg migrering av Google referansedata fra gammel nettbutikkløsning til ny slik at du unngår fall i synlighetsindeks.

Kontakt gjerne Patrick Dahl på tlf.  900 78 050 eller e-post hvis du har Front Systems og ønsker nettbutikk for å øke salget ditt på nett og i butikk.

front systems integrert nettbutikk fra Digitroll

systemutvikling-ikon

En kraftfull nettbutikk

 Digitrolls Front systems integrert nettbutikk er en stor nettbutikk smekkfull av standard funksjoner. Dette er samme nettbutikk Digitroll leverer til våre største kunder som har flere hundre millioner i nettomsetning. 

integrasjon-ikon
En hybrid nettbutikk som også kan fungere som B2B og B2C- nettbutikk. Håndterer kundespesifikke rabatter og rollebasert informasjon.

nettstrategi-ikonc01462a14e636b2f8c35ff00009603e8.tmb-
Samme nettbutikkintegrasjon kjøres mot en rekke POS- og ERP- systemer. Fordi det er smart og sikkert.

Kontakt oss gjerne på tlf. 55273040 / 900 78 050 eller bruk kontaktskjema for å komme i kontakt med oss. 

Eksempel på nettbutikker med Front Systems integrasjon