Skip to main content

Retailekspertene i Digitroll lager en nettbutikk som gir deg full kontroll på alle tall og data.

Front Systems nettbutikk

Trenger du ny nettbutikk for klær, sko, sportsartikler - som er i synk med Front- kassen i din fysiske butikk mht priser, beholdning og vareinformasjon?

Alle priser og beholdning

Vi sørger for at priser og beholdning er likt i fysisk butikk og i nettbutikk.

Fullintegrert med Front

Benytter alle muligheter i Fronts integrasjons API.

Nettsuksess

Nettsuksessen Suser i sivet har brukt Digitroll og Front i over 8 år.

Hovedfordelene med en Digitroll Front Systems integrert nettbutikk

Digitroll har levert nettbutikker med butikkdata- integrasjoner i over 20 år. Til kunder som selger klær, sko, interiørprodukter, sportsutstyr osv.

Har alt du trenger for salg på nett av klær, sko etc.

Skreddersydd- nettbutikkløsning for detaljhandelen med alt du trenger. Valgfri betalingsløsning med Klarna og Vipps? Bring, Postnord, Lipscore, personifisering m.m.

Styre 90% av nettbutikken fra Front Systems?

Har du god kvalitet på dine varedata i Front?Med de automatiske AI- funksjonene vi kan levere med nettbutikken vil du få en svært dynamisk nettbutikk.

Vi kan retail

Med kunder som Princess og GANT på kundelisten så kan Digitroll retail. 

Eksempler på hva som synkroniseres mellom nettbutikk og din Front Systems installasjon

Integrasjonen henter data fra Front sine systemer ved et fast definert intervall. Det er også muligheten for å hente inn varer manuelt fra nettbutikk admin via tilhørende plugin til integrasjonen.

Nettbutikken henter alle varer som er markert som synlig på web / webvarer i Front sine systemer. Basert på informasjonen som kommer i overføringen fra Front blir det generert produkter som er tilgjengelig i nettbutikken.

Samtidig som det blir overført varer til nettbutikken blir det også opprettet varegrupper og merker, hvor det blir skapet en knytning til produktet.

 

Nettbutikken henter ned alle tilgjengelige bilder fra Front etter en overføring av alle produktene. Dersom det finnes flere bilder i Front sine systemer blir disse lagt inn på produktet i nettbutikken. 

Både mulighet for "live" oppslag og kjøring med et intervall på 2 timer. 

Dersom det er satt opp i Front at det blir brukt flere lagerlokasjoner, slår nettbutikken sammen verdien av alle lagerlokasjonene.

Det blir opprettet varegrupper basert på informasjonen som ligger på et produkt.

Strukturen over varegrupper blir identisk med den som ligger i Front sine systemer.

Nettbutikken gjør en overføring av gyldige ordre fra nettbutikken til Front på intervaller på 3 - minutter ( muligheter for å sette ned intervallet ). En ordre blir knyttet opp mot en kunde i Front sine systemer basert på e-post adressen som er lagt inn av kunder under utsjekking av ordre.

Både som standard og som tilleggsfunksjoner kan vi levere løsninger for håndtering av returer.

Ønsker du en ny Front Systems integrert nettbutikk med Digitroll?

Digitroll hjelper deg med å bygge din merkevare på nett med gode nettsider og nettbutikk. Dette er hva vi mener betyr noe når man skal drive digital handel mellom bedrifter.

Kontakt oss på tlf. +47 55 27 30 40

Back to top