Du er her:
Princess nettbutikk fra Digitroll

Princessbutikken med omnikanalsuksess

Princess Gruppen AS en landsdekkende kjede av interiørforretninger. Kjeden er en av Norges største aktører innen hjemmetekstil med 150 egeneide forretninger, og øker stadig i antall. 

Siden 2012 har Princess valgt Digitroll som samarbeidspartner til sin netthandel og omnikanalsatsing. Og det har gått bra. Veldig bra. Fra 3 millioner i nettsalg snakker vi nå om en  25 dobling med økende trend i 2018. 

​Omnikanal- og nettbutikk er et svært viktig satsingsområde for Princess hvor de har lykkes å integrere de fysiske butikkene med netthandel. Nettbutikken fungerer som kundeinnkaster til de fysiske butikkene og ca. 50% av de som handler på nett velger "hent i butikk". Digitroll har levert forprosjekt, webdesign og responsiv ehandelsprogramvare inkludert ehandelsintegrasjon mot kundens ERP- system Dynamics NAV.

Kjernen til Princess nettbutikk er den samme i dag som i 2012, men det er blitt utviklet mye skreddersømsfunksjonalitet for å alltid bedre kundeopplevelsen av Princess' tilbud. Nettbutikken er forlengst blitt Princess' største butikk i omsetning, ​og den er uerstattelig mht viktigheten som kundeinnkaster. 

Princess konsentrerer seg om den tradisjonelle markedsføringen i ulike medier, mens Digitroll tar hånd om adwords- kampanjer og synlighet i søkemotorer.

Gå til Princess →