Skip to main content

Sikker og effektiv hjemlevering med Helthjem

Helthjem gir nettbutikker en mulighet til å differensiere seg i markedet

Nå kan du sende varene dine med avisbudet

I dagens travle verden er nettbutikker blitt en livredder for mange. Nettbutikker tilbyr oss muligheten til å kjøpe alt fra dagligvarer til elektronikk og klær med bare noen få klikk, og få varene levert rett til døren. Helthjem fra Schibsted Distribusjon har tatt denne bekvemmeligheten til et nytt nivå ved å tilby helthjem fraktalternativ for nettbutikker.

Hva er Helthjem fraktalternativ i nettbutikk?

Schibsted Distribusjon er en av Nordens ledende distribusjonspartnere, og de har et innovativt konsept som tar hjemlevering til et nytt nivå. Med helthjem fraktalternativet kan nettbutikker tilby kundene sine en enda mer praktisk og fleksibel leveringsløsning.

Dette alternativet gir kundene dine muligheten til å velge å få varene levert helt hjem til døren sin, uavhengig av hvor de befinner seg. Det spiller ingen rolle om kundene bor i sentrum av byen eller i distriktene  - helthjem sørger for at pakken når frem trygt og raskt.

Fordelene med helthjem i en nettbutikk:

  1. Ultimat bekvemmelighet
    Med helthjem fraktalternativet kan kundene dine nyte den ultimate bekvemmeligheten. De trenger ikke lenger å bekymre seg for å hente pakker på postkontoret eller vente på budet.

  2. Hurtig og pålitelig:
    helthjem har et godt rykte for rask og pålitelig levering. Schibsted har tross alt levert aviser på døren til det norske folk i årtier. Dette betyr at kundene dine kan stole på at varene deres blir levert i god tid.

  3. Fleksibilitet:
    Kundene har full kontroll over leveringen. De kan velge tidspunktet som passer best for dem, slik at de kan motta pakken når det passer dem best.

  4. Konkurransedyktige priser:
    helthjem tilbyr konkurransedyktige priser for helthjem frakt, noe som gjør det rimelig og tilgjengelig for alle.


Hvordan kan nettbutikker dra nytte av helthjem?
For nettbutikker betyr dette at de kan tilby en enda bedre handleopplevelse for kundene sine. Helthjem fraktalternativet fra Schibsted Distribusjon kan være en konkurransefordel som tiltrekker seg flere kunder og øker konverteringsfrekvensen. Vår erfaring er at en nettbutikk bør tilby flere ulike fraktalternativer, på samme måte som betalingsalternativer, gi kundene følelsen av frihet og høy kundeservice. 

Ved å tilby denne leveringsmetoden, kan nettbutikker vise at de forstår kundenes behov for bekvemmelighet og fleksibilitet. Dette kan bygge lojalitet og skape positive kundeopplevelser som fører til gjentatte kjøp.

Dette gir kundene den ultimate bekvemmeligheten og gir nettbutikker en mulighet til å differensiere seg i markedet. Hvis du eier en nettbutikk, bør du definitivt vurdere å inkludere helthjem fraktalternativet fra Schibsted Distribusjon som en del av dine leveringsalternativer. Dette kan bidra til å øke kundetilfredsheten, forbedre konverteringsfrekvensen og styrke din online tilstedeværelse.

Hjemlevering har aldri vært enklere eller mer tilgjengelig.

Lyst å vite mer?

Lyst å vite mer hva en Digitroll nettbutikk med helthjem kan gjøre for din butikk. Kontakt meg gjerne.

Patrick Dahl
Patrick Dahl
Daglig leder/ Siv.øk NHH

Siste nytt

25.03.2024

Bygg sterkere kunderelasjoner i B2B-markedet gjennom "Min Side"-opplevelsen

Min side - funksjoner som forbedrer B2B-nettbutikken

21.02.2024

Produktbeskrivelse AI til nettbutikker

Vi introduserer Digi Product Description AI. Modulen som hjelper å skrive varetekster.

15.02.2024

Raskere utsjekk for B2B- kunder

Raskere utsjekk gir bedre brukeropplevelser for dine B2B- kunder. 

Kontakt oss

Er du som oss i Digitroll? Opptatt av tall og sikre IT-løsninger? Trygghet på at nettsider og din nettbutikk virker, da tar vi gjerne et møte om forbedring av din nettsatsing. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har et prosjekt i tankene.

Back to top