Du er her:

Nå kan du sende varene dine med avisbudet

sep 18, 2019

Andreas
Andreas Nysveen er utvikler hos Digitroll. (Foto: Arvid Steen)

Nå kan du sende varene dine med avisbudet. Digitroll-kunde Princess er blant de første i Norge som lar kundene velge å få puter, gardiner og sengetøy levert på døren innen klokken 0700 - dagen etter bestilling. Ordningen kalles Helthjem.

 

 – Da vi hørte om Helthjem for første gang for en stund tilbake, måtte jeg ringe Andreas som er vår kontaktperson i Digitroll. Dette måtte vi ha på ​princessbutikken.no sier konsernsjef i Princess, Kai Gulbrandsen.

Kontakt Digitroll for å høre om du også kan få denne fraktløsningen på din nettbutikk

Helthjem er et nytt fraktalternativ for nettbutikker. Bak står Schibsted. Og de som skal levere varene fra nettbutikkene er blant annet avisbud. Digitroll er blant de første webselskapene i Norge som legger til rette Helthjem-løsningen for en norsk nettbutikk.

Princess blant de raskeste på nett i Norge
 – Vi ble kontaktet av vår kunde, Princess. Vi har laget nettbutikken deres, og holder den ved like. Selskapet er veldig opptatt av å være først ute med det siste innen teknologi som kan hjelpe deres kunder til en bedre kundeopplevelse på princess.no. Helthjem er et veldig spennende fraktalternativ som er helt nytt. Digitrolls jobb ble å legge til rette for dette fraktalternativet i Princess`nettbutikk.

 – Nå kan Princess-kundene få levert sine varer direkte hjem med avisbudet før klokken 0700 om morgenen, dersom Helthjem har leveringer i deres område. I dag dekker Schibsted 96 prosent av alle norske husstander, sier Andreas.

 Princess-sjef, Gulbrandsen har stor tro alt som kan gjøre kundenes hverdag lettere på nett. I tillegg forteller han at Helthjem-konseptet ikke koster vesentlig mer for Princess.

 - Våre kunder skal kunne velge det som passer for dem. Det er vår plikt som nettbutikk å ha et best mulig utvalg av fraktalternativer, sier Gulbrandsen.

 Andre kunder kan følge etter
– Kan Digitroll få på plass dette fraktalternativet til andre Digitroll-kunder også?

 – Ja, i utgangspunktet kan produktet leveres til de fleste nettbutikker. Det er selvsagt begrensninger i form av at Schibsted må ha avisbud hvor kundene dine bor. Det betyr i hovedsak at dette tilbudet vil gjelde tettbygde strøk i første omgang. Men tilbudet er utrolig stilig. I teorien kan man bestille varer fra en nettbutikk om kvelden, for å så å få varen på døren neste morgen, sier Andreas.

 – Hvordan går våre kunder fram om de vil ha dette tilbudet i sin nettbutikk?

De må henvende seg til Helthjem og få en avtale om distribusjon.  Deretter kan Digitroll implementere adresseoppslag i nettbutikken, som sørger for at kundene får dette alternativet, dersom de bor på en adresse der Helthjem har dekning, sier Andreas.

Dette kan fikses på dagen.

Kontakt Digitroll for å få vite mer om Helhjem-løsningen. Våre utviklere kan hjelpe deg med å få på plass løsningen på dagen.

Ps! 

Hver uke får du en nyhetssak fra oss i Digitroll, hvor en av våre ansatte forteller deg om hvordan Digitroll har hjulpet en kunde til å få en bedre webløsning.

Men: Det viktige er at du skal lære om nye webprodukter, feil andre har gjort, lure ting andre har gjort - slik at din nettbutikk eller nettside blir bedre. Det er viktig for oss i Digitroll å dele vår kunnskap. Derfor har vi den ukentlige spalten: Kundehjelpen.

Siste nyheter

 • Et skilt-partnerskap

  okt 18, 2019
  20 på 20: Flere av Digitrolls kunder har vært med i mange år. Få med deg denne spesielle bedriften; Lator skiltfabrikk. De har en nisjenettbutikk du kanskje ikke visste eksisterte...
  Les mer
 • Fire regler du må huske på om du vil ha nettbutikk-suksess

  okt 17, 2019
  20 på 20: Har du husket de fire, viktige punktene som skiller en god nettbutikk fra den dårlige? Digitrolls netthandels-ekspert Patrick Dahl hjelper deg med fasiten.
  Les mer
 • Skreddersydde nettside til arkitektene

  okt 16, 2019
  20 på 20: I jubileumsåret 2019 har Digitroll markert seg kraftig som en nettside-leverandør til kjente, norske bedrifter. Blant annet et arkitektkontor som er opptatt av rene linjer og god design, har valgt Digitroll.
  Les mer
 • Full tank med Oktan og Digitroll

  okt 15, 2019
  20 på 20: Visste du at ehandelsspesialisten Digitroll er en del av et stort kompetansemiljø i Media Bergen-konsernet? Digitroll henter inn ressurser fra sine søsterselskaper - slik at din nettbutikk eller nettside blir enda bedre.
  Les mer
 • Spesialbakte en B2B-nettbutikk til Baker Brun

  okt 14, 2019
  20 på 20: Da Baker Bruns konsernsjef Rune Bruntveit var på jakt etter en spesialtilpasset B2B-nettbutikk, tok han kontakt med Digitroll - og de kunne levere en løsning ingen andre kunne matche.
  Les mer
 • Trenger du egentlig flygende droner og roboter på nettlageret ditt?

  okt 11, 2019
  20 på 20: Det er lenge siden lagerautomat var forbeholdt de største aktørene. Digitrolls samarbeidspartner Lager & Industrisystemer hjelper deg med fornuftig logistikk på lageret. Mest sannsynlig trenger du ikke flygende droner og roboter.
  Les mer
 • Slik blir dine ansatte gode ambassadører i sosiale medier

  okt 10, 2019
  20 på 20: Har du lyst til at dine ansatte skal være gode ambassadører for bedriften din i sosiale medier? Sosiale medier-ekspert, Eirik Berge har fasiten til deg.
  Les mer
 • Satser på å varme nordmenn med nettbutikk

  okt 09, 2019
  20 på 20: Kan leverandører ha nettbutikk? Hva vil utsalgsstedene si? – Alt har sin sjarm, men alt må også gjøres i riktig rekkefølge, forteller Safa-direktør Gunnar Johannes Bruvik.
  Les mer
 • Slik får du flere kunder via god statistikk

  okt 08, 2019
  20 på 20: Respons Analyse hjelper din bedrift med gode markedsundersøkelser, slik at du kan bruke statistikk til å få flere kunder og kjenne ditt marked bedre. – Rett bruk av statistikk er gull verdt, sier Idar Eidset.
  Les mer
 • Omsetningen skjøt i været da nettbutikken kom på plass

  okt 07, 2019
  20 på 20: Omsetningen til Suser i Sivet skjøt voldsomt i været da de fikk en nettbutikk fra Digitroll. Suser i Sivet har fått til en perfekt omnikal-satsing mellom fysisk butikk og nettbutikk.
  Les mer
 • Gir kundene det de vil ha

  okt 07, 2019
  Klesbutikken Suser i Sivet er blitt en suksess innen netthandel i Norge. Oppskriften er beinhard å følge, men fascinerende og lærerik å lese om. Digitroll-kunden ble i høst også kåret til Årets Butikk.
  Les mer
 • Slik blir din bedrift god på Instagram

  okt 04, 2019
  20 på 20: Podkast. Lyst å tiltrekke deg flere kunder via Instagram? Men hvordan blir du god på dette? Få med deg podkasten Digitroll Snakk. Silje Unnvik (21) hjelper deg og din bedrift til å bli god på Instagram.
  Les mer
 • Digitracker gjør din nettbutikk bedre

  okt 03, 2019
  20 på 20: Digitroll har utviklet verktøyet Digitracker, som ved hjelp av avansert analyse og overvåking hjelper deg til å øke salget i nettbutikken din.
  Les mer
 • Verdens største pumpeleverandør valgte Digitroll

  okt 02, 2019
  20 på 20: Da en av verdens største leverandører av maritime pumper trengte nye nettsider, ringte de til Digitroll. – Vi er veldig godt fornøyd, sier Framo-sjef, Geir Helgesen.
  Les mer
 • Amazon til Norge med fysisk butikk?

  okt 01, 2019
  20 på 20: Når vil vi se den første, fysiske butikken til Amazon i Norge? Netthandel-ekspert, Patrick Müller fra DIBS tror mange store internasjonale merkevarer snuser på tanken om å dukke fysisk opp i Skandinavia.
  Les mer
 • Nå får du Svosj raskere enn svisj

  sep 30, 2019
  20 på 20: Hørt om Svosj? Det har kommet en ny fraktløsning på markedet som dine kunder kan abonnere på. Våre utviklere kan hjelpe deg med å få Svosj på dagen. Kan Svosj ta opp kampen mot tradisjonelle logistikk-løsninger?
  Les mer
 • 20 gaver fra Digitroll på 20 dager

  sep 30, 2019
  20 på 20: Digitroll kjører i gang en 20-dagers bursdagsfeiring, hvor vi gir deg en gave, hver ukedag. Digitroll er 20 år - og presangene får du servert i form av faglige artikler fra oss.
  Les mer
 • En webpartner for Norges største og minste merkevarer

  sep 25, 2019
  Digitroll fyller 20 år i høst. Få med deg litt av historien til selskapet, samt fasiten på hvordan webselskapet fra Bergen har overlevd de fleste trender og nedturer i .com-markedet.
  Les mer
 • Digitroll på utdanningsmesse

  sep 25, 2019
  Digitroll var til stede på utdanningsmessen Echo Karriere i Bergen denne uken. Få med deg hvorfor dette var viktig for Digitroll - og våre kunder.
  Les mer
 • Spikret ny nettside-kontrakt med Bygger`n

  sep 25, 2019
  Digitroll har sikret seg en omfattende nettsideleveranse til milliardskonsernet E.A Smith som blant annet eier Bygger`n og Hiba-hus. Digitrolls søsterselskap Oktan leverer webdesignet.
  Les mer