Du er her:

Nå kan du sende varene dine med avisbudet

sep 18, 2019

Andreas
Andreas Nysveen er utvikler hos Digitroll. (Foto: Arvid Steen)

Nå kan du sende varene dine med avisbudet. Digitroll-kunde Princess er blant de første i Norge som lar kundene velge å få puter, gardiner og sengetøy levert på døren innen klokken 0700 - dagen etter bestilling. Ordningen kalles Helthjem.

 

 – Da vi hørte om Helthjem for første gang for en stund tilbake, måtte jeg ringe Andreas som er vår kontaktperson i Digitroll. Dette måtte vi ha på ​princessbutikken.no sier konsernsjef i Princess, Kai Gulbrandsen.

Kontakt Digitroll for å høre om du også kan få denne fraktløsningen på din nettbutikk

Helthjem er et nytt fraktalternativ for nettbutikker. Bak står Schibsted. Og de som skal levere varene fra nettbutikkene er blant annet avisbud. Digitroll er blant de første webselskapene i Norge som legger til rette Helthjem-løsningen for en norsk nettbutikk.

Princess blant de raskeste på nett i Norge
 – Vi ble kontaktet av vår kunde, Princess. Vi har laget nettbutikken deres, og holder den ved like. Selskapet er veldig opptatt av å være først ute med det siste innen teknologi som kan hjelpe deres kunder til en bedre kundeopplevelse på princess.no. Helthjem er et veldig spennende fraktalternativ som er helt nytt. Digitrolls jobb ble å legge til rette for dette fraktalternativet i Princess`nettbutikk.

 – Nå kan Princess-kundene få levert sine varer direkte hjem med avisbudet før klokken 0700 om morgenen, dersom Helthjem har leveringer i deres område. I dag dekker Schibsted 96 prosent av alle norske husstander, sier Andreas.

 Princess-sjef, Gulbrandsen har stor tro alt som kan gjøre kundenes hverdag lettere på nett. I tillegg forteller han at Helthjem-konseptet ikke koster vesentlig mer for Princess.

 - Våre kunder skal kunne velge det som passer for dem. Det er vår plikt som nettbutikk å ha et best mulig utvalg av fraktalternativer, sier Gulbrandsen.

 Andre kunder kan følge etter
– Kan Digitroll få på plass dette fraktalternativet til andre Digitroll-kunder også?

 – Ja, i utgangspunktet kan produktet leveres til de fleste nettbutikker. Det er selvsagt begrensninger i form av at Schibsted må ha avisbud hvor kundene dine bor. Det betyr i hovedsak at dette tilbudet vil gjelde tettbygde strøk i første omgang. Men tilbudet er utrolig stilig. I teorien kan man bestille varer fra en nettbutikk om kvelden, for å så å få varen på døren neste morgen, sier Andreas.

 – Hvordan går våre kunder fram om de vil ha dette tilbudet i sin nettbutikk?

De må henvende seg til Helthjem og få en avtale om distribusjon.  Deretter kan Digitroll implementere adresseoppslag i nettbutikken, som sørger for at kundene får dette alternativet, dersom de bor på en adresse der Helthjem har dekning, sier Andreas.

Dette kan fikses på dagen.

Kontakt Digitroll for å få vite mer om Helhjem-løsningen. Våre utviklere kan hjelpe deg med å få på plass løsningen på dagen.

Ps! 

Hver uke får du en nyhetssak fra oss i Digitroll, hvor en av våre ansatte forteller deg om hvordan Digitroll har hjulpet en kunde til å få en bedre webløsning.

Men: Det viktige er at du skal lære om nye webprodukter, feil andre har gjort, lure ting andre har gjort - slik at din nettbutikk eller nettside blir bedre. Det er viktig for oss i Digitroll å dele vår kunnskap. Derfor har vi den ukentlige spalten: Kundehjelpen.

Siste nyheter