Du er her:

Fra Navision til Microsoft Dynamics 365 Business Central

apr 23, 2020

Sammen om digitalisering av kunders forretningsprosesser.​

I år 2001 flyttet Pilaro inn i etasjen under oss da vi holdt til i Fjøsangerveien. Det ble starten på langsiktige forretninger.

2001 var første gang Digitroll i samarbeid med Pilaro utviklet ehandelsintegrasjon mellom nettbutikk og den gang Navision, nå Dynamics 365 Business Central."Mr. Microsoft"
Bjørn Tollevsen er leder for Pilaros digitale satsing og er en av Norges ledende eksperter på Microsoft forretningssystemer.  Det er ikke mange i Norge med like stor kompetanse om forretningsystemer og foretningsprosesser som Bjørn. Han begynte sin karrière hos Navision i 1996, og han har siden da hatt ledende stillinger for Microsoft i Norge. ​Bjørn kalles da også for "Mr. Microsoft". 

Kontakt Digitroll på tlf. 975 99 994 for å effektivere dine forretningsprosesser med netthandel

Vi kjenner hverandre godt
Pilaro har siden 2001 vært en av Digitrolls viktigste samarbeidspartnere og en solid ressurs for vårt selskap og felles kunder. Sammen har vi levert flere ti- talls B2B- og B2C nettbutikkløsninger med integrasjon mellom ERP- systemet Dynamics og i dag nopCommerce nettbutikk.

Det å forstå kundenes forretningsmodell er kjernen i det Pilaro driver med. Å effektivisere forretningsprosesser gjennom smarte integrasjoner mellom Dynamics 365 Business Central og Digitroll nettbutikk- løsninger er vi begge eksperter på.

Vi forstår kundens forretningsprosesser
I B2C- nettbutikk oppsettet så handler det i all hovedsak å flytte varedata fra ERP- systemet til B2C nettbutikken. Men for B2B- markedet så handler det om å skape kundeverdi gjennom å forstå forretningsprosesser.  Målsetningen er å utvikle nettbutikken slik at den forbedrer kunden til kunden. B2B- nettbutikken skal gjøre vår kunde mer attraktiv gjennom effektivitetsforbedringer for sine kunder.

Pilaro med sine høyt kvalifiserte konsulenter og forretningsrådgivere stiller sterkt når vi sammen skal øke inntjeningen til våre kunder gjennom en vellykket nettbutikksatsing.

Sanntids prisoppdatering
For B2B- nettbutikker vil bedriftskunden/forhandleren se sine avtalte priser ved pålogging til nettbutikken. Nyutviklet integrasjon mellom Dynamics 365 Business Central og Digitroll nopCommerce e-handel benytter nå sanntids prisoppdatering.

Det virker slik at når en kunde logger inn i nettbutikken går det automatisk spørring i bakgrunnen til ERP- systemet som da vil sende og vise sanntids priser på alle varer kunden ønsker å se. Med dette unngår vi at nettbutikken skal drive å regne ut priser basert på rabattsystemer angitt av ERP- systemet osv..

Dynamics sender i sanntid kundens faktiske riktige priser til nettbutikken.

Et slikt system er derfor tryggere for nettbutikkeier som da alltid vil vite at kundene hans får se og kjøpe varer til riktig pris.

Kontakt gjerne Digitroll på tlf. 900 78 050 for nettbutikk integrert med Microsoft Dynamics. Ønsker du mer info om Pilaro så finner du all deres kontaktinfo på Pilaro.no

Siste nyheter