Du er her:

En FEED for din nettsuksess

mar 24, 2021
Digitroll webinar om PIM

Trenger din nettsatsing en PIM? Vi inviterer til webinar.

Sammen med Integrasjonssystemer inviterer vi til et spennende webinar om PIM. Berikelse av vareinformasjon er sentralt i en nettbutikk. God vareinformasjon er merkevarebygging på nett som skaper trygghet for nettkunden.

PIM er verktøyet som forenkler og gir skalerbarhet til din bedrifts nettsatsing.

Tid:     tirsdag 20. april kl. 09:00
Sted:  online på din PC eller mobil, et webinar


PÅMELDING

Petter Engebretsen hos Integrasjonsystemer skal i webinaret vise oss hvordan du som  nettbutikkdriver effektiviserer og skalerer opp din nettbutikk og annen digital markedsføring gjennom PIM- systemet FEED. Vi i Digitroll stiller mannsterk og gleder oss til å se deg i dette webinaret.

Siste nyheter