BankID

BankID for ditt nettsted?

BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nettet. Digitroll BankID Digitroll har vært BankID partner siden 2007 og alle våre webløsninger kan bruke BankID.

Digitroll kunde vant BankID- prisen >>

BankID gir f.eks. følgende muligheter:

  • Signering av kontrakt: ønsker du at det skal være mulig å signere dokumenter elektronisk på nettstedet ditt? Husleiekontrakt, avtale om avbetaling, kredittsalg, betale i nettbank, kjøpekontrakt, osv. 10 studentsamskipnader bruker Digitrolls BankID løsninger i dag for å spare millioner av kroner på administrasjonskostnader. Med BankID kan kunder signere elektroniske dokumenter. Signering med BankID er like juridisk bindende som en signatur gjort på penn og papir. Mulighetene er mange. Kanskje vi bruker BankID når vi stemmer ved neste stortingsvalg?

  • Pålogging til nettsider!: pålogging til administrasjonsverktøy til nettsider, publiseringsløsninger og nettbutikk. Vi kommer alle til å bli opptatt av økt sikkerhet i tiden som kommer. Pålogging til ulike admin verktøy ved hjelp av BankID er allerede klart for Digitrolls nettbutikk og publiseringsløsninger.

  • Pålogging til intranett eller ekstranett: et intranett i en kjede med hundrevis av brukere. Passordene flyter og krever administrasjon. Hva med å bruke BankId som pålogging? Digitroll har det klart.

Kontakt oss på tlf. 55273040 eller epost info@digitroll.no.