Skip to main content

Får betalt for å sykle til jobben!

Digitroll fremmer bærekraft og velvære med unik sykle-til-jobben-støtte

Digitroll fremmer bærekraft og velvære med unik sykle-til-jobben-støtte.

I en tid hvor bærekraft og ansattes trivsel blir stadig viktigere i arbeidslivet, er Digitroll stolt av å annonsere et helt spesielt initiativ som styrker begge disse aspektene. Som en del av vår forpliktelse til å skape en bærekraftig fremtid og fremme våre ansattes helse, har Digitroll innført en unik sykle-til-jobben-støtte som tilbyr alle ansatte kilometergodtgjørelse (etter statens satser for kjøregodtgjørelse).


Å sette standarden for bærekraft

Bærekraft er en hjørnestein i Digitrolls kultur, og vi tror at små endringer kan ha stor innvirkning. Ved å oppmuntre våre ansatte til å sykle til jobb, bidrar vi til å redusere utslippene av klimagasser og fremmer en sunnere livsstil samtidig. Dette initiativet er i tråd med vårt mål om å redusere vår økologiske fotavtrykk og støtte opp om bærekraftige praksiser i vår lokale samfunn.

Støtte til mental helse og fysisk trivsel

Sykling er ikke bare bra for miljøet, det har også en positiv innvirkning på den mentale helsen og den fysiske trivselen. Dette er spesielt relevant for vårt team av programmerere, som tilbringer mye tid foran dataskjermer.

Regelmessig mosjon, som sykling, kan bidra til å redusere stress og øke konsentrasjonen. For våre programmerere, som jobber med komplekse koder og prosjekter, kan den daglige sykkelturen til- og fra jobb gi en verdifull pause og muligheten til å friske opp tankene. Det kan også bidra til å redusere risikoen for en stillesittende livsstil, som kan være skadelig for helsen på lang sikt.

Man kommer mer opplagt på arbeid om morgenen, og ikke få ganger er det blitt uttrykt at man gleder seg til å sykle til jobb om morgenen. 

Sykle-til-jobben-Digitroll

Ikke våre sykler. Bilde tatt fra København under studietur i 2023

 

Hvordan fungerer det?

Digitrolls sykle-til-jobben-støtte er enkel og rettferdig. Hver ansatt som velger å sykle til jobb, blir kompensert med en kilometergodtgjørelse. Eneste negative kommentar vi får for initiativet er at de syklende ansatte må betale skaff for denne kilometergodtgjørelsen. Her burde de skatteglade endre på reglene. 

Fremtiden er bærekraftig og helsefremmende

Som selskap har vi alltid vært opptatt av å gå foran som et eksempel når det gjelder bærekraftige praksiser og ansattes trivsel. Vår sykle-til-jobben-støtte er bare ett av flere initiativer vi har implementert for å skape en arbeidskultur som verdsetter både planeten og våre medarbeideres helse og velvære.

Vi tror at dette initiativet ikke bare vil bidra til å gjøre en positiv forskjell i vårt nærmiljø, men også inspirere andre selskaper til å ta lignende skritt mot en mer bærekraftig og helsefremmende fremtid.

Digitroll er stolt av å investere i våre ansattes trivsel og miljøet. Ved å oppfordre våre ansatte, inkludert våre dedikerte programmerere, til å sykle til jobb, tar vi et steg nærmere en bærekraftig og sunn fremtid for alle. Bli med oss på reisen mot en bedre verden – tråkk for tråkk! 

Siste nytt

25.03.2024

Bygg sterkere kunderelasjoner i B2B-markedet gjennom "Min Side"-opplevelsen

Min side - funksjoner som forbedrer B2B-nettbutikken

21.02.2024

Produktbeskrivelse AI til nettbutikker

Vi introduserer Digi Product Description AI. Modulen som hjelper å skrive varetekster.

15.02.2024

Raskere utsjekk for B2B- kunder

Raskere utsjekk gir bedre brukeropplevelser for dine B2B- kunder. 

Snakke med en ekspert?

Einar er vår Visma nettbutikk og integrasjonsekspert.

Einar Godø
Einar Godø
CTO / Utviklingssjef

Kontakt oss

Er du som oss i Digitroll? Opptatt av tall og sikre IT-løsninger? Trygghet på at nettsider og din Visma integrerte nettbutikk virker, da tar vi gjerne et møte om forbedring av din nettsatsing. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har et prosjekt i tankene.

Back to top