Skip to main content

Samarbeidet mellom ECIT Capstone og Digitroll: optimal nettbutikk integrering med Visma ERP

Gjennom årene har ECIT Capstone og Digitroll perfeksjonert integrasjonsprosesser for å imøtekomme unike behov i ulike bransjer

ECIT Capstone og Digitroll har siden 2000- tallet utviklet nettbutikkintegrasjoner mot Visma ERP-systemer. Målsetningen har vært å gi våre kunder en sømløs og effektiv e-handelsopplevelse, spesielt med den unike kundefordelen av sanntids prisoppslag.

Digitrolls kundesamarbeid med ECIT Capstone startet med selskapet Isonor (nå ECIT Capstone) allerede i 2009. Gjennom mange år utviklet Digitroll og Isonor en robust og fruktbar allianse innen netthandel. Dette langvarige faglige samarbeidet har vært viktig for begge selskapene med å skape digitale kundeverdier for våre kunder, og resultatene har vært gode.

Fordeler med Visma- integrasjonen:

 1. Sanntids prisoppslag:
  Vi gir våre kunder en eksklusiv fordel med sanntids- prisoppslag, som gir øyeblikkelig tilgang til oppdaterte prisinformasjon direkte fra Visma ERP-systemet mens de handler på nettbutikken. Dette sikrer nøyaktig prissetting, kundelojalitet og gjennomsiktighet gjennom hele kjøpsprosessen.

 2. Effektiv ordrebehandling:
  Integreringen mellom Digitroll-nettbutikker og Visma ERP-systemer fra ECIT Capstone automatiserer ordrebehandlingen, reduserer manuelle oppgaver og eliminerer feil.

 3. Oppdatert lagerstyring:
  Kontinuerlig synkronisering av lagerstatus mellom nettbutikker og Visma ERP sikrer nøyaktig informasjon om produkttilgjengelighet.

 4. Presis produktinformasjon:
  Endringer i produktinformasjon, inkludert priser, oppdateres umiddelbart i begge systemer, og sørger for at kundene har riktig informasjon. 

 5. Skalerbarhet og fleksibilitet:
  Våre løsninger er designet for å være skalerbare og tilpasningsdyktige, og vokser i takt med bedriftens behov og endringer.

 6. Innovasjon og fleksibilitet:
  Vår felles forpliktelse til innovasjon og evnen til å tilpasse seg endringer i netthandelslandskapet har gjort at vi har kunnet levere cutting-edge løsninger som gir konkurransefortrinn.

 7. Kundesentrert tilnærming:
  Integrerte systemer gir tilgang til kundedetaljer, ordrehistorikk og fakturaer på tvers av plattformer, og muliggjør en helhetlig og kundesentrert tilnærming.

 8. Regnskapsmessig nøyaktighet:
  Salgsdata overføres direkte til Visma ERP-systemet, sikrer regnskapsmessig nøyaktighet og effektivitet.

Feile priser i en nettbutikk er ofte et stort irritasjonselement for særlig B2B- kunder. Det handler om å kunne stole på prisene i nettbutikken.  Nettbutikkintegrasjonen Digitroll har jobbet med i over 15 år er hjørnesteinen for bedrifter som søker en optimal nettbutikkintegrering med fokus på Visma ERP-systemer.

Vår dedikasjon til innovasjon og kundetilfredshet gir våre kunder ikke bare en konkurransedyktig fordel, men også en problemfri e-handelsopplevelse.

Siste nytt

25.03.2024

Bygg sterkere kunderelasjoner i B2B-markedet gjennom "Min Side"-opplevelsen

Min side - funksjoner som forbedrer B2B-nettbutikken

21.02.2024

Produktbeskrivelse AI til nettbutikker

Vi introduserer Digi Product Description AI. Modulen som hjelper å skrive varetekster.

15.02.2024

Raskere utsjekk for B2B- kunder

Raskere utsjekk gir bedre brukeropplevelser for dine B2B- kunder. 

Snakke med en ekspert?

Einar er vår Visma nettbutikk og integrasjonsekspert.

Einar Godø
Einar Godø
CTO / Utviklingssjef

Kontakt oss

Er du som oss i Digitroll? Opptatt av tall og sikre IT-løsninger? Trygghet på at nettsider og din Visma integrerte nettbutikk virker, da tar vi gjerne et møte om forbedring av din nettsatsing. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har et prosjekt i tankene.

Back to top