Skip to main content

Samarbeidet mellom ECIT AS og Digitroll: Optimal Nettbutikk Integrering med Visma ERP

Gjennom årene har ECIT og Digitroll perfeksjonert integrasjonsprosesser for å imøtekomme unike behov i ulike bransjer

ECIT AS og Digitroll har smidd et strategisk samarbeid for å levere førsteklasses nettbutikkintegreringer mot Visma ERP-systemer. Dette partnerskapet er skreddersydd for å gi våre kunder en sømløs og effektiv e-handelsopplevelse, spesielt med den unike fordelen av sanntids prisoppslag.

Digitrolls samarbeid med ECIT startet med selskapet Isonor (nå ECIT) allerede i 2010. Gjennom mange år utviklet Digitroll og Isonor en robust og fruktbar allianse innen netthandel. Dette langvarige samarbeidet har vært fundamentalt for begge selskapene med å skape digitale kundeverdier for våre kunder, og resultatene har vært svært gode.

Fordeler med samarbeidet:

 1. Sanntids prisoppslag:
  Vi gir våre kunder en eksklusiv fordel med sanntids prisoppslag, som gir øyeblikkelig tilgang til oppdaterte prisinformasjon direkte fra Visma ERP-systemet mens de handler på nettbutikken. Dette sikrer nøyaktig prissetting, kundelojalitet og gjennomsiktighet gjennom hele kjøpsprosessen.

 2. Effektiv ordrebehandling:
  Integreringen mellom Digitroll-nettbutikker og Visma ERP-systemer fra ECIT automatiserer ordrebehandlingen, reduserer manuelle oppgaver og eliminerer feil.

 3. Oppdatert lagerstyring:
  Kontinuerlig synkronisering av lagerstatus mellom nettbutikker og Visma ERP sikrer nøyaktig informasjon om produkttilgjengelighet.

 4. Presis produktinformasjon:
  Endringer i produktinformasjon, inkludert priser, oppdateres umiddelbart i begge systemer, og sørger for at kundene har riktig informasjon. 

 5. Skalerbarhet og fleksibilitet:
  Våre løsninger er designet for å være skalerbare og tilpasningsdyktige, og vokser i takt med bedriftens behov og endringer.

 6. Innovasjon og fleksibilitet:
  Vår felles forpliktelse til innovasjon og evnen til å tilpasse seg endringer i netthandelslandskapet har gjort at vi har kunnet levere cutting-edge løsninger som gir konkurransefortrinn.

 7. Kundesentrert tilnærming:
  Integrerte systemer gir tilgang til kundedetaljer, ordrehistorikk og fakturaer på tvers av plattformer, og muliggjør en helhetlig og kundesentrert tilnærming.

 8. Regnskapsmessig nøyaktighet:
  Salgsdata overføres direkte til Visma ERP-systemet, sikrer regnskapsmessig nøyaktighet og effektivitet.

Dette samarbeidet mellom ECIT AS og Digitroll er hjørnesteinen for bedrifter som søker en optimal nettbutikkintegrering med fokus på Visma ERP-systemer.

Vår dedikasjon til innovasjon og kundetilfredshet gir våre kunder ikke bare en konkurransedyktig fordel, men også en problemfri e-handelsopplevelse.

Siste nytt

10/25/2023 4:52:16 PM

Hvorfor velger kundene din nettbutikk?

Produktsiden din er helt avgjørende for salget ditt

10/23/2023 3:50:28 PM

Livepris

Sanntids- eller «live- prisoppslag» sikrer at bedriftskunden alltid ser og får sine avtalte priser når han surfer og handler i en B2B- nettbutikk.

10/23/2023 3:22:37 PM

Millennials parkerer deg på nett

Hva skjer når millennials og generasjon Z blir beslutningstakere og påvirkere?

Kontakt oss

Er du som oss i Digitroll? Opptatt av tall og sikre IT-løsninger? Trygghet på at nettsider og din nettbutikk virker, da tar vi gjerne et møte om forbedring av din nettsatsing. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har et prosjekt i tankene.

Back to top