Skip to main content

Fra tidlige dager med Navision til den moderne, skybaserte Dynamics Business Central

Evidi og Digitroll - transformasjon av digital handel

Det langvarige samarbeidet mellom Digitroll og Evidi bærer med seg en historie om suksess, innovasjon og evnen til å tilpasse seg.

Siden oppstarten i 2001 har samarbeidet mellom Evidi og Digitroll utviklet seg et dypt forankret samarbeid som strekker seg fra den gang Dynamics NAV (Navision) var toneangivende til dagens toppmoderne nettbutikk-integrasjon mot Dynamics Business Central. Dette samarbeidet har vært fundamentalt for utviklingen av nettbutikker og effektive integrasjoner med Dynamics ERP-systemer.

I løpet av denne perioden har partnerskapet blitt et banebrytende eksempel på vedvarende innovasjon og evne til å tilpasse seg nye teknologier.

Fra Navision til Dynamics Business Central (BC):
Partnerskapet har vært en nøkkelspiller i overgangen fra eldre Dynamics NAV-systemer til dagens skybaserte og funksjonsrike Dynamics Business Central. Gjennom årene har Digitroll og Evidi vært i forkant av å tilpasse seg og optimalisere integrasjoner for å dra nytte av de nyeste funksjonene og fordelene som Dynamics-plattformen tilbyr.

Det har vært et målrettet forsøk på å skape sømløse arbeidsprosesser, fra all oppdatering av varedata til nettbutikken, ordrebehandling og lagerstyring til økonomi og rapportering. Dette har ikke bare effektivisert driften for nettbutikkeiere, men har også gitt dem et konkurransefortrinn ved å levere en helhetlig opplevelse for både eiere og kunder.

Nettbutikk integrert med Dynamics NAV→
Nettbutikk integrert med Business Central→

Teknologisk skift til BC:
Partnerskapets evne til å migrere sømløst fra eldre Dynamics NAV til dagens skybaserte Dynamics Business Central 365 understreker dyktigheten i samarbeidet. Dette har ikke bare sikret kompatibilitet med den nyeste teknologien, men har også åpnet for nye muligheter for skalerbarhet og ytelsesoptimalisering.

Kontakt oss for nettbutikk integrert med BC.

Fokus på å skape kundeverdier - sanntids- prisoppslag:
En av de mest unike funksjonene som har blitt implementert gjennom dette langvarige samarbeidet er evnen til å levere sanntids- prisoppslag for nettbutikker. Dette har satt Evidi og Digitroll i en eksklusiv posisjon som en av de få leverandørene som kan tilby denne funksjonaliteten. Live eller også kalt sanntids- prisoppslag gir nettbutikker muligheten til å gi kundene nøyaktige og oppdaterte priser øyeblikkelig, noe som er avgjørende i den raske og konkurransedyktige verdenen av e-handel.

Evidi og Digitroll samarbeider om nettbutikk integrert med Business Central

Teknologisk innovasjon og tilpasning:
Partnerskapet har hele tiden vært drevet av innovasjon, og begge selskapene har kontinuerlig utforsket nye måter å forbedre integrasjonene på. Fra den gang i 2001 med en integrasjon som synkroniserte varedata og ordredata mellom systemene, til å innføre automatiserte ordrebehandlingsprosesser til å optimalisere lagerstyring og rapportering, har samarbeidet vært i forkant av utviklingen. I dag kan en bedrift vedlikeholde og oppdatere en B2B- eller B2C- nettbutikk med alle vare- og kundedata gjennom integrasjonen mot Business Central. 

Dybde i forståelse og samarbeid:
Det som skiller dette samarbeidet er ikke bare teknologiske landevinninger, men også den dype forståelsen av kundenes unike behov. Evidi og Digitroll  har arbeidet tett sammen for å tilpasse løsningene for å imøtekomme bransjeendringer og individuelle kundebehov. Dette partnerskapet har dermed gått utover det å levere standardløsninger og har skapt skreddersydde integrasjoner som virkelig støtter virksomhetenes unike krav. Det viser seg i at våre kunder finnes i nær sagt alle bransjer.

Veien videre:
Etter over to tiår med samarbeid er dette partnerskapet fortsatt en dynamisk kraft innen nettbutikkutvikling og Dynamics-integrasjoner. Veien videre inkluderer fortsatt innovasjon, tilpasning til nye teknologier og å levere banebrytende løsninger som gir kundene en konkurransefordel i det stadig skiftende digitale landskapet. Samtidig vil fokuset på sanntids oppslag mot BC for å hente data til nettbutikken fortsette å være en unik styrke som setter Digitroll  og Evidi i en unik posisjon i markedet.

Siste nytt

25.03.2024

Bygg sterkere kunderelasjoner i B2B-markedet gjennom "Min Side"-opplevelsen

Min side - funksjoner som forbedrer B2B-nettbutikken

21.02.2024

Produktbeskrivelse AI til nettbutikker

Vi introduserer Digi Product Description AI. Modulen som hjelper å skrive varetekster.

15.02.2024

Raskere utsjekk for B2B- kunder

Raskere utsjekk gir bedre brukeropplevelser for dine B2B- kunder. 

Vite mer netthandel og BC?

Vår CTO har siden 2006 samarbeidet med Evidi om e-handelsintegrasjoner mot Dynamics NAV og nå BC.

Einar Godø
Einar Godø
CTO / Utviklingssjef

Kontakt oss

Er du som oss i Digitroll? Opptatt av tall og sikre IT-løsninger? Trygghet på at nettsider og din nettbutikk virker, da tar vi gjerne et møte om forbedring av din nettsatsing. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har et prosjekt i tankene.

Back to top