Skip to main content

Lar deg fokusere på din forretning

Microsoft rammeverk - kvalifisert sikkerhet

For sikkerhet og skalerbarhet

Microsoft .NET- rammeverk

Digitroll har valgt å basere nettsider og nettbutikker på Microsofts profesjonelle miljøer og rammeverk.

I 2022 skal Digitroll nopCommerce baseline nettbutikkprogramvare og et 100- talls moduler f.eks. oppgraderes til .NET 6.0.

Det gjør vi fordi Microsoft som et av verdens største IT- selskap har flere tiår med erfaring som leverandør av programvare, noe som går igjen i kvaliteten i tjenestene de leverer i dag.

Selv om det finnes alternative åpne rammeverk, så er Microsofts rammeverk det som i Norge er ansett som den industrielle profesjonelle plattformen for webutvikling.

Der Microsofts rammeverk har sine største fordeler er på sikkerhet og skalerbarhet. Når sikkerhetsmekanismene er innebygget i rammeverkene vi bruker, i stedet for at vi daglig må implementerer dem selv, så vet vi vet at det er en hel verden som tester og validerer nøyaktig de samme tjenestene som vi bruker. Det reduserer risikoen, samtidig som det gir mer driftssikre nettløsninger.

Et hovedfokus da selskapet ble etablert i 1999 var å arbeide med en industriell profesjonell teknologi. Å bruke teknologi levert av en verdensledende aktør som Microsoft gav oss viktig trygghet i forhold til stabilitet og sikkerhet.

Vi fokuserer derfor all vår energi på å bli bedre på å levere nettbutikker og nettsider med den funksjonaliteten som våre kunder ønsker, og ikke lappe sikkerhetshull i rammeverket eller i plugins.