Skip to main content

Vi inviterer til live webinar 31.oktober 2023

"AI og stjerner på nett"

Live webinar

"AI og stjerner på nett"


31.oktober 2023 kl. 09:00 - 09:45

Påmelding til AI og stjerner webinaret

Dagens webinar handler om "kundegenerert innhold". Godt hjulpet av AI teknologi. Nettbutikk- funksjonene som hjelper deg til økt besøk og konvertering. 

Nettbutikk- tjenesten Lipscore hjelper deg å spre ditt gode rykte ved å samle inn stjerner og omtaler, tjenesten Clerk.io gir kunden det  innholdet kunden vil ha. Begge sørger for økt konvertering, og det beste av alt, det er kundene som genererer innhold og markedsfører nettbutikken.

Påmelding "AI- og stjerner på nett"  31.oktober 2023.

Trygghet kommer høyt opp når en kunde skal velge å handle for første gang i en nettbutikk. De fleste butikker har hatt stor hjelp av at kunder har anbefalt dem via jungeltelegrafen. Brukergenerert innhold dreier seg om å gire opp denne effekten.

Clerk.io er en AI- tjeneste som personifiserer kundebesøket samtidig som den også gjør kunden trygg ved å vise hva som er mest populært, hva som passer til produktet du ser på, hva andre har kjøpt, og på en enkel måte viser et større produktutvalg når kunden kikker på et valgt produkt.

Både Lipscore og Clerk.io sørger for tryggere handel, beriker innholdet i nettbutikken og guider kunden til det hun vil ha. Begge tjenester er nå mer eller mindre uvurderlige «merselgere» til de fleste Digitroll- nettbutikkleveranser.

Paneldeltakere "AI- og stjerner på nett"

Vi ser frem til et interessant webinar hvor vi får presentert hva som må til for å integrere en nettbutikk med Lipscore og Clerk.

Stefan Lorentz Olsen
AI- ekspert hos Clerk.io
Steinar Schjager
Rådgiver Lipscore

Norske Lipscore har utviklet verdens mest effektive system for kundeomtaler, og drifter alt som har med kundeomtaler å gjøre for både store og små nordiske netthandelsbedrifter. Over 20% av de som kjøper noe i nettbutikker som bruker Lipscore gir en tilbakemelding på kjøpet.

Clerk.io sørger for personalisering og relevans gjennom hele kundereisen for automatisk å øke salget på tvers av nettstedsøk, produktanbefalinger, e-poster, sosiale medier og annonser.