Skip to main content

Vi inviterer til live webinar 24. mai 2023

Effektiv B2B- eller B2C- nettbutikk med Visma

Live webinar

Vi integrerer din nettbutikkløsning med Visma.net eller Visma Global


24.mai 2023 kl. 09:00 - 10:00
Sted: online på en desktop nær deg
Meld deg på her 

Sanntids- priser i din nettbutikk med Visma integrasjon. Delta på vårt live- webinar og få vite mer hvordan etablere en nettbutikk som oppdateres direkte fra ditt Visma ERP- system.

Ecit og Digitroll har i over 10 år gjort det magisk enkelt å utvikle og drifte en nettbutikk integrert med ERP- systemet Visma Global og nå også Visma.net.

Vi inviterer til webinar onsdag 24.mai for å vise hvilke muligheter som nå finnes hvis du planlegger å utvikle ny B2C- eller B2B- nettbutikk med Visma ERP- integrasjon.

Stikkord er sikkerhet, brukervennlighet, fleksibilitet og sanntids- prisoppslag. Og kundeverdier. 

Påmelding

Ecit (tidligere Isonor) er Visma eksperter som benytter sin bransjekompetanse fra krevende byggevare- og næringsmiddelkunder til å berike avanserte nettbutikkintegrasjoner for Visma ERP- systemer.

Digitroll er rene nettbutikk- eksperter og utviklet første B2B- nettbutikk integrert med den gang Navision allerede i 2001. Gjennom over 20 år har vi samarbeidet med Evidi (tidligere Ergovision, Pilaro og Skillcore) og utviklet netthandel med integrasjoner mot diverse Dynamics NAV og nå BC versjoner.

Paneldeltakere

Vi ser frem til et interessant webinar hvor vi får presentert hva som må til for å integrere en nettbutikk med Visma Global. 

Einar Godø
CTO / Utviklingssjef
Jon Hagen
Visma ekspert, Ecit