Skip to main content

Evidi og Digitroll inviterer til webinar om netthandel integrert med Business Central (BC)

Live webinar

Vi integrerer din nettbutikkløsning med Dynamics Business Central (BC)


14. mars 2023 kl. 09:00 - 09:45
Sted: online på en desktop nær deg
Meld deg på her

Hold nettbutikken din oppdatert med vare- og kundedata - delta på vårt live- webinar og få innblikk i hvordan vårt samarbeid gir deg en effektiv integrasjonsløsning.

Evidi og Digitroll har gjort det enklere å utvikle og drifte nettbutikk integrert med ERP- systemet Dynamics BC, og vi inviterer til webinar onsdag 14. mars for å vise hvilke muligheter som nå finnes hvis du planlegger å utvikle ny B2C- eller B2B- nettbutikk med BC- integrasjon.

Dataingeniører og aller nyeste Microsoft teknologi er en god match når vare, kunde og ordredata effektivt sørger for en kraftfull problemfri netthandel.

Stikkord er sikkerhet, brukervennlighet, fleksibilitet og sanntids- prisoppslag. Og kundeverdier. I webinaret viser vi flere større nettbutikkleveranser vi har gjort de siste 2 årene. 

Påmeldingslenke.

Evidi besitter en helhetlig ekspertise på rådgivning, endringsledelse, utvikling, implementering og vedlikehold av kritiske IT-løsninger, herunder fysisk- og skybasert infrastruktur, kritiske forretningsapplikasjoner som ERP, CRM, data- og integrasjonsplattformer så vel som datamodellering og analyse. Dette gjør Evidi til Norges mest komplette tilbyder av produkter og tjenester med Microsoft teknologi i sentrum.

Digitroll er rene nettbutikk- eksperter og utviklet første B2B- nettbutikk integrert med den gang Navision allerede i 2001. Gjennom over 20 år har vi samarbeidet med Evidi (tidligere Ergovision, Pilaro og Skillcore) og utviklet netthandel med integrasjoner mot diverse Dynamics NAV og nå BC versjoner.

Paneldeltakere

Vi gleder oss til webinar om nettbutikk integrert med Dynamics 365 Business Central. Vi har samlet en fin gruppe eksperter på kunders B2B- og B2C- forretningsmodeller og ERP for å hva vi mener er markedets mest avanserte og driftssikre Business Central e-handelsintegrasjon. 

Einar Godø
CTO / Utviklingssjef
Jon Fromreide
Rådgiver salg, Evidi
James Dean
Prosjektleder, Evidi
Knut Petter Olsen
Senior utvikler, Evidi