Skip to main content

Design

Vi er ett kreativt webbyrå med designressurser i Bergen, Oslo og Stavanger. 

Som del av Nordens største byrågruppe Media Bergen har vi design som del av vårt DNA

Apriil Design

Design som skaper vekst. Apriil er spesialister på kommunikasjon og webdesign.  Kreative hoder innen grafisk design, identitet, innovasjon og tjenestedesign. Oslo, Bergen og Stavanger. 

Mer om  byrået Apriil

Rene Oslobyråer, Oktan Oslo og Foll Reklamebyrå

Enda flere unike søsken, som har designere som ikke bare lager webdesignet, men først og fremst setter din merkevare i riktig kontekst. 

Se Oktanoslo.no og follreklame.no

Ferdigmaler til nettbutikk

Selv om vi sikkert har landets beste tilgang til kreative designere i Apriil og de andre søstrene, så velger våre kunder som regel ferdige designmaler til sin nettbutikk- satsing. Til nopCommerce nettbutikken så har vi i 5 år samarbeidet med selskapet NOP- Templates. De leverer design med høy kvalitet i kode og funksjonalitet. 

Les mer om NOP- Templates.

Designmaler til nettsider

Ferdigmal eller en blanding. Vi bruker ofte designmaler fra skotske Uskinned som også har mange ferdigutviklede komponenter til Umbraco. Ved å bruke en blanding av komponenter fra Uskinned og designprofiler fra f.eks. Apriil så får man det beste av det beste, til en svært konkurransedyktig pris. 

Se Uskinned.com

Webdesign, en profesjonell designmal eller skreddersydd til din bedrift

Et moderne nettsted skal være dynamisk, fleksibelt, visuelt tiltalende og enkelt å bruke.

Om du ønsker en ferdig profesjonell designmal eller trenger hjelp til å skape et design som designmal Vi skaper digitale opplevelser som begeistrer og inspirerer. Vårt team av profesjonelle designere, utviklere, web markedsførere og IT- spesialister har enestående kompetanse og ekspertise for å utvikle unike webdesign og strategier. Alt sydd sammen for å møte din bedrifts behov og krav.

Designmaler nettbutikk - raskt, enkelt og bra.

Vi utvikler webdesign som er spennende og inspirerende

Vi har en del med på laget som lager design. Vi bygger designteamet for deg, eller vi tar den raske veien med designmaler med Uskinned. 

Apriil Design

Vi er heldige. Apriil er spesialister på kommunikasjon og webdesign.  Kreative hoder innen grafisk design, identitet, innovasjon og tjenestedesign. Fra Skyss til Hiba Hus.

Se apriil.no

Oktan Oslo og Foll Reklamebyrå

Enda flere unike søstre, som har designere som ikke bare lager webdesignet, men håndterer hele din kreative lekeplass fra merkevarebyggingsprosesser og kampanjer.

Se Oktanoslo.no og follreklame.no

Designmaler til nettsider

Vi har god erfaring med designmaler fra Uskinned som også har mange ferdigutviklede komponenter til Umbraco. Vi bruker ofte en blanding, et unikt design fra f.eks. Apriil med innslag av Uskinned og funksjonskomponenter. 

Se Uskinned.com

Se under.

Eksempel på prisvinnende kreativt arbeid Apriil har utviklet for Skyss

Hva kan en Digitroll nettbutikk gjøre for deg?

Det er fotballspilleren oppi skoene som skårer mål, ikke selve fotballskoene. Vinneren på nett er deg som jobber strategisk med de rette tingene. Men det er bedre å spille med sko enn barbeint. Og det er forskjell på sko. Som det er forskjell på samarbeidspartnere på nett. 

 

%

siste året

Øke nettandelen av salget til en grossist på Askøy med 

%

i 2020

Sende nettsalget til en klesforretning på Østlandet fra 0 til 

millioner

på få år

Flytte hele 

%

av salget til en dentalgrossist til nett