Skip to main content

Skreddersøm for internasjonalt klesmerke

Digitroll har utviklet nettbutikken til GANT i Norge

Nettbutikken GANT Retail

Digitroll har utviklet GANT Retails nye B2C- nettbutikk. Den nye digitale handelsløsningen er basert på den internasjonale kleskjedens felles designprofil og er en skreddersydd utgave av Digitroll  nopCommerce.

Nettbutikken ble levert våren 2022, men vi har alltid et videreutviklingsprosjekt gående for kunden. Nye ting både foran og behind the scenes kommer til hele tiden. 

Klær er en sikker vinner på nett, og Digitroll har mye erfaring og referanser på nettbutikker for motebransjen.

Kontakt oss gjerne på tlf. 900 78 050 hvis du går med et prosjekt i tankene. 

Se den nye nettbutikken til GANT her.

Digitroll eCommerce åpen kildekode nettbutikkprogramvare

GANT Norges nye nettbutikk er bygget på en .NET- basert åpen kildekode e-handelsprogramvare.

Nøkkelordene for valg av nettbutikkprogramvare var sikkerhet, brukervennlighet, skalerbarhet og muligheter for effektive integrasjoner. Digitrolls e-handelsintegrasjoner leveres f.eks. med sanntids (live) prisoppslag

Som en internasjonal kjent merkevare er digital design og funksjonaliteten til den nye digitale handelsløsningen lik over hele verden. Nettbutikken fremstår derfor med et unikt kundespesifikt designuttrykk ulikt alt annet i Norge. 

Klikk her for GANT Norges nye nettbutikk.

Ta en telefon og digital kopp kaffe med Digitroll om din bedrifts websatsing? 

Ring oss gjerne på tlf. 900 78 050 eller send oss en melding.

 

Fordeler med Digitroll som samarbeidspartner

GANT Retail ville ha en samarbeidspartner som hadde kompetanse og kapasitet til å dekke en svært omfattende kravspesifikasjon. 

På kun 4 måneder måtte vi forstå kundens behov, kravspesifikasjon, implementere nesten 1000 kundespesifikke designfiler, utvikle ny funksjonalitet i admin, utvikle ny integrasjon mot POS- systemet Traze, kundeklubb- og betalingsløsning mot Dintero. Og mye mer. Vi klarte det. Vi leverer alltid. Selvfølgelig. 

Vår organisasjon

Digitroll er webbyrå med noen av de flinkeste webutviklerne i vårt team. Vi har laget hundrevis av nettbutikker og nettsider. Vi er stolt av våre ansatte. 

 

Høy sikkerhet

Nettbutikkprogramvaren som gant.no kjører på er en åpen kildekode- løsning basert på Microsofts ASP.NET- rammeverk

Konkurransedyktig

Digitroll er konkurransedyktig på pris og siden vi kun har ansatt .NET- dataingeniører leverer vi raskt med høy kvalitet. 

Integrasjon mot kassen

Digitroll er integrasjonseksperter og sørget for å effektivisere administrasjonen av den nye nettbutikken til GANT. Alle varedata inkl. berikelse blir hentet fra GANT Retails administrative system Traze.

Mye standard funksjonalitet

GANTs nettbutikk bruker et ferdig rammeverk som i utgangspunktet er en komplett nettbutikkløsning med svært mye standard funksjonalitet.

Høy fleksibilitet

Digitroll hadde kompetanse til å implementere et kundespesifikt digitalt design i nettbutikk- programvaren og tilpasse ny funksjonalitet for å få en komplett GANT nettbutikk. 

980 unike GANT designfiler skulle settes i system

Ingen ferdige designmaler er benyttet i GANT retails nye B2C- nettbutikk. Alle skreddersydde designelementer hadde klare definerte rammer for alle detaljer. Kravene til Digitroll var å følge designsystemet og retningslinjer for å utvikle en nettbutikk med høy merkevare- gjenkjennbarhet. 

Som vi sier i Digitroll: Ikke trolldom. Bare hardt, dokumenterbart IT-arbeid.

Skreddersydd admin grensesnitt

Basis for administrasjon av alt mykt innhold i GANT netthandelsløsningen er vår Digitroll nopcommerce åpen kildekodeløsning. nopCommerce er i utgangspunktet en standard e-handelsprogramvare med et gjenkjennbart brukergrensesnitt. Til GANT- prosjektet er det utviklet mange nye typer funksjonselementer for at kunden lett kan oppdatere alle typer unike innholdsobjekter som de selv ønsker.
Vi lager det kunden vil ha. 

Nettbutikk med Traze, Dintero og nShift

All vareoppdatering i GANTs nye digitale handelsløsning synkroniseres fra POS- systemet Traze. Priser, beholdning, varebeskrivelser, ordrer m.m. synkroniseres automatisk mellom systemene. 

Andre integrasjoner nettbutikken bruker er AI- løsningen fra Clerk.io, Lipscore, Dintero betalingsløsning og EDI- systemet nShift. 

Kontakt info