Skip to main content

Bedre innsikt med Google Analytics 4

Din gamle Google Analytics sluttet åvirke 1. juni 2023. Vi inviterte til webinar om helt nye Google Analytics 4 (GA4)

Du finner webinaret på YouTube

Nå må du oppgradere din gamle Google Analytics konto

30. mars 2023 kl. 09:00 - 09:45

Sted: online på en desktop nær deg

Dette webinaret er blitt avholdt. Du finner den på Digitrolls YouTube- kanal. 

 

For over to år siden ble det nye analyseverktøyet Google Analytics 4 lansert. Men brukerne der ute har vært trege å gå over til dette nye analyseverktøyet. Så lenge "Universal Analytics" har fungert så har kundene latt være å bestille nye GA4.

Men nå løper tiden ut, Google har nemlig fastsatt en sluttdato for sitt nåværende analyseverktøy. Den 1. juli 2023 er datoen der Google Universal Analytics (UA) slutter å samle inn data.  Dvs... hva gjør Google med Datatilsynet?

Webinaret er brått blitt mer interessant etter at Datatilsynet har varslet at Google Analytics og GA4 bryter med GDPR og kan bli ulovlig. Finn artikkel på Datatilsynets nettsider. 

Mer om disse tingene får vi nok vite under webinaret. 

Men hva gjør Google Analytics 4 for deg og din digitale markedsføring? 50 000+ Google- ingeniører har utviklet GA4 som et helt nytt analyse, statistikk- og "markedsføringsverktøy" for deg som vil utvikle websatsingen din.

Digitroll har invitert Google- ekspertene Viva Media til å fortelle oss de nye tingene du får med GA4, og hvordan de kan hjelpe din bedrift til bedre synlighet på nett.

Stikkord er synlighet, hvem er kundene dine, hvor kommer de fra, hva klikker de på, m.m. 

Back to top