Skip to main content

Apriil PR gir deg en stemme

Mange ønsker å bli sett, hørt og forstått hver eneste dag. Søsterselskapet til webselskapet Digitroll, NOR PR, har spesialisert seg på å gi kundene sine en stemme.

Digitroll og Apriil PR (tidligere NOR PR) er søsterselskaper i konsernet Media Bergen med over 250 ansatte innen webløsninger/nettbutikk, design, PR, innholdsmarkedsføring, reklame og så videre. Fordelen med å være en del av et stort mediahus er at Digitrolls kunder kan få all slags hjelp.

Les mer her om Media Bergen.

Vi tar en prat med daglig leder Fredrik Hannestad i Apriil PR og spør han; Hva mener dere med at «Apriil PR gir deg en stemme»?

Kontakt Digitroll for en entusiastisk prat om ehandel og nettsider

– Praktisk talt alle typer virksomheter har et kommunikasjonsbehov overfor kunder, ansatte, samarbeidspartnere, foreninger, myndigheter, og så videre. Men hva man skal formidle, og hvordan det skal formidles, er ofte et problem som man trenger hjelp til for å løse.

– Men kan dette være så vanskelig, da? Alle kan jo stort sett både skrive og snakke …?

Les mer om Apriil PR her

Hjelper deg med god kommunikasjon
– Ja, det har du rett i. Men noen ganger er det ikke så enkelt, for eksempel når du står i en krise og skal løse krisen samtidig som 20 journalister venter utålmodig på svar på sine spørsmål. Eller når du skal fortelle til bystyret at den beslutningen som de er i ferd med å fatte vil medføre tapte arbeidsplasser i din bedrift.

– Eller at halve arbeidsstokken din dessverre må sies opp fordi markedet ikke lenger velger produktene dine. Eller når avisene skriver negativt om din virksomhet og du har behov for å nyansere bildet. Kommunikasjon er ikke alltid så enkelt …, sier Hannestad.

På hvilken måte kan kundene til Digitroll dra nytte av at vi har et søsterselskap som leverer PR-tjenester? 

Full pakke
– Mange av Digitrolls kunder har forstått at markedet er i endring og at kundene ønsker å tilby kundene sine gode netthandelsløsninger. Noen ganger sammen med en eksisterende fysisk butikk - eller en nettbutikk på egen bein

– I tillegg til gode webløsninger, har Digitrolls kunder behov for å nå ut til sine kunder om hva man kan tilby. Miksen av tradisjonell markedsføring, mediehåndtering, lobbying, nyhetsbrev, sosiale medier, og så videre må tilpasses den enkelte virksomhet og budsjetter. Ofte kan det lønne seg å lage en plan før man iverksetter. Da kan det være godt å ha kommunikasjonsstrateger med på laget, sammen med Digitrolls ansatte, sier Hannestad i Apriil PR.

Dyktige fagfolk
Daglig leder i Digitroll, Patrick Dahl, er glad for at Digitrolls kunder kan få hjelp av et av de mest ledende PR-byråene i Norge.

– Digitroll kan hjelpe våre kunder med ​kommunikasjonshjelp som er gull verdt når man skal bygge opp en merkevare. Men noen ganger trenger vi hjelp av Apriil PR. Uansett om det er nettside- eller en nettbutikk/butikk-eier som trenger hjelp. Å være i samme familie som Apriil PR, løfter også oss i Digitroll. Vi kan tilby våre kunder en totalpakke av tjenester få andre selskaper i Norge kan. På samme måte kan NOR PRs kunder kontakte oss når de skal ha nye nettsider eller en ny nettbutikk. Det er sånn det skal være i en familie; vi hjelper hverandre, sier Dahl.