Skip to main content

Gir 20-30% umiddelbar vekst i salget

Personifisering og AI- søk fra Clerk.io

Relaterte, alternativer, tilbehør, de som kjøpte osv.  Av seg selv.

Personifisering og nettbutikken

Inkludert i nettbutikkprogramvaren nopCommerce har du funksjoner for å lage relaterte eller alternative produkter. Det er også funksjon for kryss- salg. 

Da må du manuelt gå inn i nettbutikkadmin og lage alle relasjonene. Tar tid. Timer. Uker. Koster arbeidstid, årsverk. Og du vil aldri klare å lage personifisering i sanntid. F.eks. forstå at kunden skal på telttur og ikke bare skal se på sovepose men primus også. 

Kunstig intelligens (AI) er genialt for en nettbutikk, og vi kan ikke forstå hvordan våre kunder klarte seg før AI- personifisering kom på markedet.

Clerk.io - personifisering

Clerk.io har vært en viktig Digitroll samarbeidspartner i noen år, ikke uten grunn. Clerk.io beriker kundeopplevelser i nettbutikker og finner det rette produktet til kunden. 

Gjennomsnittlig økning i ordreverdi på

%

En pengemaskin...

Gir %

større sannsynlighet for kjøp i nettbutikken

Sparer minst

+

årsverk med arbeid i nettbutikken

Hvordan få en god betalingsløsning?

Erika Egonson fra Nets forteller om deres betalingsløsninger i nettbutikker. Hva man må tenke på som nettbutikk-eier, og kommer med noen råd til Digitrolls kunder.

Om du har, eller skal ha en nettbutikk, så er det viktig med gode betalingsløsninger. Gjerne flere, slik at kundene har noe å velge blant. Det være seg avbetaling, kredittkort eller Vipps for den saks skyld.

God service er å tilby det kundene ønsker - og litt til.

Hvilke betalingsløsninger konverterer best på nett?

Hvilken betalingsløsning du har i nettbutikken påvirker salget ditt på nett. Det står mellom hvilken betalingsløsning som oppleves sikrest, enklest og raskest.

Men, hvilken betalingsløsning du bør ha i en nettbutikk avbneger også av kundegruppen din. Hvilke kunder foretrekker f.eks. PayPal?

Nesten 40% har avbrutt et kjøp fordi nettbutikken ikke hadde kundens ønskede betalingsløsning.

I dette webinaret fra høsten 2020 har Digitroll invitert nettekspert Patrik Müller fra Nets for å diskutere hvilke betalingsløsninger som konverterer best.

Utgangspunktet er netthandelrapporten utviklet sommeren 2020 av analyseselskapet Respons analyse og nye tall fra Nets.