Skip to main content

Ingenting kan stoppe deg

Nettbutikk integrert med Front Systems

Til å skape suksess på nett

Front Systems er en av våre POS- partnere

Siden 2015 har Digitroll samarbeidet med Front Systems om leveranser av profesjonelle nettbutikkløsninger. 

bilder synket til alle Digitroll Front integrerte nettbutikker

!

vareoppdateringer gjort mot alle Front integrerte Digitroll nettbutikker

+

integrasjoner og plugins i vår Digitroll Front nettbutikk nopCommerce

Sende nettsalget til en klesforretning på Østlandet fra 0 til 

millioner

på få år

Front Systems AS

Front Systems mPOS gir retailere et konkurransefortrinn gjennom å gjøre butikken om til et digitalt varehus. Front Systems samler digital og fysisk handel slik at butikken kan gi dagens forbrukere den kundeopplevelsen de forventer.

Smarte digitale løsninger, og med forståelse for at kunden alltid har nett. I dag promoterer Front sin egen nettbutikk, men vi i Digitroll som nettbutikkeksperter vil selvsagt alltid sørge for at Digitrolls nettbutikkopplevelser gir bedre inntjening til deg som detaljhandler. 

Hva kan vi gjøre bedre for våre kunder

Front Systems og Digitroll i solen på Fløyen

Siden 2015 har Front Systems- kunder brukt Digitroll e-handelsløsninger integrert med Fronts kassesystem. 

Driver du klesbutikk så er det på nett du skal være, da anbefales Fronts skreddersydde (!) løsning til bransjen sammen med det Digitroll kan tilby deg som vår kunde.

Les mer på vår digiblogg.

Bilde viser Marius og Lars fra Front flankert av Robin og Einar fra Digitroll en flott soldag på Fløyen.

Detaljhandel, klær og Front Systems, passer perfekt til nettbutikkekspertene hos Digitroll

Digitroll har levert nettbutikker med butikkdata- integrasjoner i over 20 år. Den første nettbutikken i mars 2000 var til en butikk som solgte snøbrett og klær, siden er det blitt flere, ganske mange flere.

Bygger på nopCommerce

Den største fordelen er at den Front Systems integrerte nettbutikken bygger på nopCommerce e-handelsprogramvare. Hakket over de andre.

Fullintegrert med Front

Benytter alle muligheter til Fronts integrasjons API. Du styrer alle varedata inkl. bilder, pris og beholdning direkte fra kassen. Vi tilpasser i tillegg funksjoner for EDI, betaling og frakt.

Klikk og hent

Leveres med løsning for klikk og hent, visning av beholdning hvis du har flere butikker og evt. splitting av ordre. 

Det er ikke mange nettbutikker som startet på null for noen år siden og i dag omsetter for flere titalls millioner. Det å treffe følelsene og behovet til kundene med sin kontekst er helt unikt. Digitroll som samarbeidspartner er både løpende og levende opptatt av å forbedre den tekniske løsningen, og gjøre den ​brukervennlig for kundene.

Nettbutikkprogramvaren er viktig, men viktigst er Digitroll som samarbeidspartner

Forskjellen mellom innhold og kontekst

Hva er din kontekst, hva er du eller kan du bli som engasjerer kundene dine, hva tilbyr du som er nytt, hvordan presenterer du historier omkring varene du selger. Vi lar deg utvikle din egen kontekst på nett som skiller seg fra dine konkurrenter. 

Kontakt oss i Digitroll på tlf. 55273040 eller tlf. 900 78 0502 for mer informasjon om nettbutikkløsninger. Eller send oss en e-post.

Nå ut til kundene via "Live shopping"

Med Live shopping så får du det beste av personlig kundeservice og netthandel. Her kan du bygger tettere kundelojalitet og øke  salgskonverteringen. Demonstrer produkter og reduser antall returer. Kontakt oss for å koble på Live shopping til din nettbutikk.

Klær og Front, her er et par referanser

Vi liker standard nettbutikkløsninger ut av boksen, det får du med nopCommerce, men vi skreddersyr også nettbutikker og lytter til kundens behov. 

Hermine

Hermine Lillesand har vært Digitroll- kunde lenge, først med en anne nettbutikk og annet kassesystem, de siste par årene med nopCommerce og Front systems kasseintegrasjon. Og det både ser og går bra for dem på nett. 

Standard nettbutikkløsning ut av boksen eller skreddersydd til ditt behov. Kontakt oss!

Kontakt oss for mer informasjon om nopCom netthandel ferdig integrert med kassen Front Systems