Skip to main content

Isonor er vår Visma Global samarbeidspartner

Vi er heldige som har Norges beste Visma Global konsulent som vår langvarige samarbeidspartner

Isonor IT AS

Sammen med Isonor sørger Digitroll for å få enda mer salg ut av dataene du har i Visma Global. Isonor er ekspert på forretningssystemer bygget på Visma. Regnskap, logistikk, lønn, personal... og netthandel fra Digitroll. Bransjeløsningen isoBYGG til byggevare og isoMAT til næringsmiddelindustrien er en del av ekspertkompetansen til Isonor. 

Isonor er en av våre Visma Global partnere

Siden slutten av 2000- tallet har Digitroll levert Visma Global nettbutikker sammen med Isonor IT AS. Mange hvert år. Siste publiserte nettbutikkløsning er til byggevareforhandleren Duri Fagprofil. 

%

fornøyde kunder

!

sanntids prisoppslag gjort i en Visma e-handel

+

Timer med programmering for kunder

+

integrasjoner og plugins i vår Visma eHandel nopCommerce

Standard nettbutikkløsning ut av boksen eller skreddersydd til ditt behov.

Kontakt oss på tlf. 55273040 for mer informasjon om nopCommerce netthandel integrert med Visma Global

Vi er glad i Isonor

I menneskene som vi i over 12 år har samarbeidet med hver uke. Og vi digger nettbutikken vi har utviklet for integrasjon mot Visma Global. Sammen med Visma ekspertene hos Isonor har vi siden 2008 programmert og programmert på nettbutikkintegrasjonen for å søke etter den optimale metoden å nå våre kunders mål. En nettbutikk som er helintegrert med Visma som vedlikeholder "seg selv". 

Visma nettbutikken er bygget på nopCommerce. nopCommerce er en åpen kildekode nettbutikkløsning som er gratis, brukervennlig, ut av boksen eller perfekt for skreddersøm. I disse usikre tider er det også en av de sikreste nettbutikkløsningene i markedet, den er nemlig basert på Microsofts .NET- rammeverk. 

Eneste Visma Global integrerte nettbutikkløsning med live prisoppslag

En kunde med Visma ERP- system kan være trygg på at masterdata/kunde-/varedata i Visma Global problemfritt kan synkes til nettbutikken. Enten det er de enkleste B2C- nettbutikkene til de mest  avanserte B2B- nettbutikkene som involverer live- prisoppslag fra nettbutikk til Visma Global  - for å hente kunders sanntids rabatterte varepriser m.m.

Digitroll som langsiktig samarbeidspartner

Vi har fremdeles kunder som kjøpte nettløsning fra oss høsten 1999. Vi bryr oss om kundene våre og bygger langsiktige kundeverdier. Kontakt oss gjerne på tlf. 900 78 050.