Skip to main content

PIM- løsningen FEED fra Isys passer til nopCommerce

En feed for din nettsuksess

Berik nettløsningen din med FEED fra Isys

Integrasjonssystemer (Isys) har i snart 20 år jobbet med PIM- systemet FEED. Det er blitt en kraftig PIM som er kostandseffektiv, brukervennlig, og med masser av ferdige oppsett mot bransjedatabaser.

Integrert med Digitroll nettbutikker

Berik og systematiser produktdata i FEED og la den oppdatere en eller flere nettbutikker samtidig,, om det er B2C- eller B2B- nettbutikker. 

Nettsider

Ja, og forresten, du kan også selvsagt la FEED berike dine Umbraco nettsider med bilder, datablader og alle varedata som dine kunder vil etterspørre. 

Andre digitale kanaler

Ta kontroll over alle dine varedata og slipp dem løs på nett, til leverandører, kunder, eksterne databaser og mye mer.

En FEED for din nettsuksess

Trenger din nettsatsing en PIM? Vi inviterte til webinar. Sammen med Integrasjonssystemer inviterer vi til et spennende webinar om PIM. Berikelse av vareinformasjon er sentralt i en nettbutikk. God vareinformasjon er merkevarebygging på nett som skaper trygghet for nettkunden.

PIM er verktøyet som forenkler og gir skalerbarhet til din bedrifts nettsatsing.

PIM- løsningen FEED

Integrasjonsystemer (Isys) har utviklet PIM- løsningen FEED. FEED er et kraftig PIM-verktøy som benyttes av mengder med bedrifter og bransjer fra nord til sør.

FEED kan integreres med nopCom Digitroll netthandel og vil da gi deg full kontroll over alle dine produktdata i et intuitivt og effektivt brukergrensesnitt.

Du bruker ikke bare FEED opp mot nettbutikk, her kan du sette opp systemet til å hente og sende produktdata til og fra ERP, POS, bransjedatabaser, leverandører, kunder osv.

I FEED samler man all produktinformasjon på ett sted. Her administrerer du enkelt tekster på alle språk, oppretter attributter, legger ved bilder, dokumenter og relasjoner til andre produkter. Alt sammen enkelt og oversiktlig, i ett og samme verktøy. Datagrunnlaget samles, og det blir enkelt å oppdatere produktinformasjon overalt. Når dere har en felles ramme i FEED kan denne knyttes opp mot nettsidene og e-handel, og eksporteres til leverandører, kunder, eksterne databaser, med mer. Og FEED kan tilpasses behovene i din bransje.