Skip to main content

Bunnsolid integrasjon mellom Digitroll nettbutikk og PCK

Nettbutikk integrert med PC Kasse

PCKasse nettbutikk

Kunder som bruker PCKasse stiller store krav. Produkter med og uten varians, PCKasse håndterer det meste. Kundene har en del krav til nettbutikken. Derfor har Digitroll plenty med nettbutikksuksesser med PCKasse.  

par joggesko blir solgt hver dag i en Digitroll PCK integrert nettbutikk

!

vareoppdateringer gjort mot alle PCKasse integrerte Digitroll nettbutikker

+

Varevisninger i året i alle våre PCK- nettbutikker

+

integrasjoner og plugins i vår Digitroll PCK nettbutikk nopCommerce

PCKasse AS

PCKasse er det butikkdata og kassasystemet vi i Digitroll møter oftest på for kunder i flere retailbransjer, som f.eks. sport, friluftsutstyr, klær, interiør m.flere. Det er et allsidig og kraftig kasseløsning som gjennom Digitroll nettbutikkintegrasjon egner seg veldig godt til netthandel.

PCK har også spredte forhandlere i hele Norge som er din rådgiver og ekspert på butikkdatasystemer.  Autotrekk for Klarna Checkout, splitting av ordre, klikk og hent, bilder, alle varedata, riktig beholdning, PCK- nettbutikkintegrasjonen fikser alt. 

PCK med nettbutikk API som passer perfekt til Digitroll

Digitroll har levert nettbutikker med butikkdata- integrasjoner i over 20 år. Den første nettbutikken i mars 2000 var til en butikk som solgte snøbrett og klær, siden er det blitt en del nettbutikker, spesielt mange som spiller på lag med PCK. 

Bygger på nopCommerce

Den største fordelen er at den PCK integrerte nettbutikken bygger på nopCommerce e-handelsprogramvare. Kan mer enn de andre der ute. Holder ut lenger.

Fullintegrert med PCK

Benytter alle muligheter til PCKs integrasjons API. Dette er et gjennomtenkt API som lar deg styre nettbutikken fra PCKasse. 

Klikk & hent

Med PCK og Digitroll får du klikk & hent, splitting av ordrer hvis du har flere butikker. Personifisering, Consignor, Vipps og alt mulig. Her kan du virkelig nå ut bedre mot dine kunder.

Brukås Sport med rekordsalg på nett

Hadde nesten 15000 nettordrer i 2020.

Noen har hevdet at netthandel er negativt for distriktene. Vår påstand er tvert i mot det motsatte, netthandel kan redde distriktene. Brukås Sport i Bø i Telemark er et eksempel på det. Nettomsetningen er nå høyere enn omsetningen i den fysiske butikken.

Hadde ikke skjedd uten butikkdatasystemet PCKasse. Og litt Digitroll nettbutikken også da.

 

Nettbutikkprogramvaren er viktig, men viktigst er Digitroll som samarbeidspartner

Forskjellen mellom innhold og kontekst

Hva er din kontekst, hva er du eller kan du bli som engasjerer kundene dine, hva tilbyr du som er nytt, hvordan presenterer du historier omkring varene du selger. Vi lar deg utvikle din egen kontekst på nett som skiller seg fra dine konkurrenter. 

Kontakt oss i Digitroll på tlf. 55273040 eller tlf. 900 78 050 for mer informasjon om nettbutikkløsninger. Eller send oss en e-post.

Standard nettbutikkløsning ut av boksen eller skreddersydd til ditt behov. Kontakt oss!

Kontakt oss for mer informasjon om nopCommerce netthandel ferdig integrert med PCKasse.

Nå ut til kundene via "Live shopping"

Med Live shopping så får du det beste av personlig kundeservice og netthandel. Her kan du bygger tettere kundelojalitet og øke  salgskonverteringen. Demonstrer produkter og reduser antall returer. Kontakt oss for å koble på Live shopping til din nettbutikk.